Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; – Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της

H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.

Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.

Μία ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής EGF εγκαταστάθηκε στην Λάρισα
(από Κλασσικοπερίπτωση)

Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες, και τώρα φέρνει και τον... στρατό του!!!

Απ΄ότι φαίνεται επαληθεύεται η πληροφορία που είχαμε απο το πρωί, ότι δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες πέρασε μέσω Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία της γνωστής EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.

Συγκεκριμένα όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.

Αν όλα αυτά που ακούγονται πλέον και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι αλήθεια, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι Ευρωπαίοι "προστάτες" μας και η ντόπιοι εντολοδόχοι τους έχουν πανικοβληθεί μιας και βλέπουν τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση.

Η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας "ξυρισμένων κεφαλιών" Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 1940.

Όλα δείχνουν πως ή επόμενη Δευτέρα που καθορίστηκε, γύρευε να δείς απο ποιούς και γιατί, σαν ημέρα εξέγερσης των απανταχού "αγανακτισμένων", είναι εκείνη στην οποία ίσως να δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια των κατακτητών να στέκονται δίπλα στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ότι το καθεστώς νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του και κάνει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι το διέταξαν τα αφεντικά του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι προδότες της πατρίδας μας, θά 'θελαν να μπούν σε ένα αεροπλάνο και να πάνε σε ασφαλή μέρη όπου θα χαρούν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία και την αμοιβή της προδοσίας.

Τα αφεντικά τους όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη.

Τους λένε "σε πληρώσαμε να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε ότι θέλεις".

Έτοιμος λοιπόν ο Παπανδρέου να χτυπήσει τον λαό και με εισαγόμενους φασίστες, έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος ο οποίος δήθεν θα επαναδιαπραγματευθεί το χρέος και το μνημόνιο, με ή χωρίς την συναίνεση του λαού.

Αν σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε μερικούς ξυρισμένους γορίλες της νέας Γκεστάπο που θα στέκονται δίπλα στα φασιστοειδή καραγκιοζάκια με τα άσπρα κράνη, τότε καλύτερα να πάμε και να ανοίξουμε απο τώρα τον λάκκο μας.

Ο Οκτώβριος του 40 έβγαλε λεβέντες και παλληκάρια που πάλεψαν για την πατρίδα και νίκησαν. Στο χέρι μας είναι και ο Οκτώβριος του 2011 να βγάλει την πατρίδα μας έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν όλα τα προηγούμενα γιουσουφάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν περιμένουν να δούν ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού για να ξεσηκωθούν και οι δε αγωνιούν να διαπιστώσουν αν θα πετύχει η νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας.

Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό σκυλολόϊ που μας είχαν φορτώσει οι προστάτιδες δυνάμεις δηλαδή εκείνες που τον καιρό του εθνικού ξεσηκωμού χειροκροτούσαν τον καγκελάριο Κλέμενς Φον Μέτερνιχ όταν τους έλεγε πως:

«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί». 
Είναι αυτοί που και τότε και σήμερα ήθελαν και θέλουν να καταπνίξουν την εξέγερση των "ραγιάδων τρομοκρατών".

Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι εχουμε "κότσια" σαν και κείνα του Μακρυγιάννη, του Παππουλάκου και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας.
Ήλθε η ώρα να δείξουμε την έξοδο σε όλα τα ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας.

Έφτασε η μέρα να μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι ψηλά.

Αν θέλουν να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα) να πάνε να τα πάρουν απο τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους, ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν τα μεροκάματα.

Η Ελλάδα ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες οι οποίοι είχαν, έχουν και θα έχουν αφεντικό μονάχα τον Χριστό.
Πληροφορίες και από "Κλασσικοπερίπτωση"

ΥΓ: Τελευταίες πληροφορίες μας από την Αθήνα, αναφέρουν πως αρκετά λεωφορεία του Ελληνικού Στρατού, χωρίς διακριτικά έχουν σταθμεύσει κάπου στην περιοχή του Μαρκόπουλου, ενώ υπάρχει πλήθος 500 περίπου ανθρώπων με πολιτικά στα λεωφορεία αυτά

Διαβάστε επίσης:
http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/eurogendfor.html

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου