Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Με το πρόσχημα των καταλήψεων, η εκλεκτή της Μπίλντερμπεργκ και εσχάτως "ασυλοφάγος" και ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ, πραγματοποιεί το όνειρο των απανταχού απάτριδων, γραικύλων και "προοδευτικών", καταργώντας ουσιαστικά τις μαθητικές παρελάσεις! Ιδού η σχετική ανακοίνωση:

"Προκειμένου να μη χαθούν περαιτέρω διδακτικές ώρες για τις πρόβες που απαιτούνται καθημερινά ενόψει των μαθητικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου τα σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη για περισσότερες από 4 (τέσσερις) ημέρες δεν θα συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις. Τα συγκεκριμένα σχολεία δύνανται να συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις μόνο εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης και έπειτα από απόφαση του οικείου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης".
Δεδομένου ότι τα περισσότερα σχολεία, τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα, είχαν (και έχουν) καταλήψεις, γίνεται ολοφάνερο πως οι φετινές παρελάσεις θα διαρκέσουν μερικά... λεπτά, χωρίς μαθητές και μαθήτριες!

Άξιος ο μισθός σου Αννούλα! Αλήθεια, γιατί δεν μας λες πόσες "διδακτικές ώρες χάνονται από τις πρόβες των παρελάσεων"; Γιατί εμείς γνωρίζουμε πως συνήθως αυτές γίνονται μετά το τέλος του ημερησίου σχολικού προγράμματος ή το πολύ, σε μια εμβόλιμη ώρα εντός αυτού!
Το έχουμε ξαναγράψει: Με πρόσχημα την οικονομική κρίση και ό,τι άλλο βρουν, οι νενέκοι του Πασοκ προχωρούν σταθερά στον πλήρη αφελληνισμό όχι μόνο της Παιδείας, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας!

Βλέπετε, η εικόνα με τα νιάτα να κρατάνε τις ελληνικές σημαίες, ενοχλούσε αφάνταστα τα γιουσουφάκια της "προόδου" ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!

Πρωτεργάτης σ'αυτό το... κατόρθωμα, η "δελφίνος" του Πασοκ Διαμαντοπούλου: Ακλόνητη στη θέση της από το 2009, συνεχίζει με αξιοζήλευτη συνέπεια και επιμονή το καταστροφικό της έργο.

Είναι βέβαιο, πως εκείνοι στους οποίους δίνει εξετάσεις με αυτές τις πράξεις, θα το εκτιμήσουν αναλόγως... για την "επόμενη μέρα" στην ηγεσία του ανθελληνικού μορφώματος που λέγεται Πασοκ!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου