Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Τα ανθρωπόμορφα κτήνη με τα καλάσνικοφ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία σήμερα τις φωτογραφίες από τα ανθρωπόμορφα κτήνη που βίασαν μια μητέρα στη Γλυφάδα, μπροστά στα μάτια του άντρα της και των δύο ανήλικων παιδιών της.
Πρόκειται για μια πολύ σκληρή και άγρια συμμορία αποτελούμενη από οχτώ Αλβανούς, με δεκάδες διαρρήξεις σε σπίτια της Αττικής, ενώ είχαν μάλιστα κακοποιήσει αρκετά από τα θύματά τους.
Από τους οκτώ συνελήφθησαν οι έξι ενώ οι άλλοι δυο αναζητούνται
Από τους συλληφθέντες, οι πέντε είναι νεαροί άνδρες αλβανικής καταγωγής και η έκτη, είναι μία δεκαεξάχρονη κοπέλα, ελληνικής καταγωγής.
Πρόκειται για τους:

Αλέξανδρο ΠΕΠΑ του Δημητερ και της Βαλεντίνα, γεν το 1990 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου


Ερμιρ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1991 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου


Ερβιστ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1996 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου


Ενεα ΠΑΝΟ του Αντον και της Μαρία, γεν. το 1987 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου


Σωκράτη ΜΕΝΙΚΟ του Jorgjl και της Anaca, γεν. το 1989 στην Αλβανία, κάτοικος Νέου Κόσμου

καθώς και μια 16χρονη, Ελληνίδα, κάτοικο Αθηνών.
Τα μέλη της συμμορίας, είχαν συνεχή δράση, εδώ και ένα εξάμηνο περίπου, έμπαιναν σε σπίτια πολιτών, βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες και έκλεβαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρικά είδη. Επίσης, είχαν κλέψει τουλάχιστον 14 οχήματα που τα χρησιμοποιούσαν και για τη διαφυγή τους, ενώ στη συνέχεια τα πουλούσαν σε άλλες συμμορίες έναντι 1000 ευρώ το καθένα. Τα υπόλοιπα κλοπιμαία τα πουλούσαν σε κλεπταποδόχους στο κέντρο της Αθήνας. Ουσιαστικά αυτό που τους πρόδωσε ήταν το μοναδικό κινητό από αυτά που έκλεψαν και δεν το απενεργοποίησαν, αλλά επέλεξαν να το χρησιμοποιούν για τις συνομιλίες τους.

Η συμμορία δρούσε με διαφορετική σύνθεση σύνθεση κάθε φορά, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Είχαν ως πεδίο δράσης κυρίως τα νότια προάστια, ενώ εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε σπίτια από μέλη της οργάνωσης στου Παπάγου και στην Αγία Παρασκευή.
Σε μία περίπτωση μάλιστα, είχαν μπει σε ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ηλιούπολης και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου