Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Ψεύτικες οι φωτογραφίες με τον νεκρό Bin Laden

Οι φωτογραφίες που μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί,αποδείχτηκαν πλαστές και ως τώρα συνεχίζεται η απόσυρσή τους.Ακολουθεί το άρθρο:
Eίναι η φωτογραφία που δείχνει νεκρό τον Σαουδάραβα και καταζητούμενο τρομοκράτη Osama Bin Laden και αποδέσμευσαν πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα αυθεντική ή όχι;Αυτό το ερώτημα αιωρείται στα δημοσιογραφικά γραφεία παντού, καθώς η απίστευτη ομοιότητα της με μια άλλη φωτογραφία του καταζητούμενου τρομοκράτη δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.
Ναι μεν είναι το ίδιο πρόσωπο, αλλά πως είναι δυνατό το ίδιο πρόσωπο να έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά τη στιγμή του θανάτου του με μια φωτογραφία που είχε ληφθεί χρόνια πριν; Αν προσέξετε και τις δύο φωτογραφίες φαίνεται καθαρά πως η δεύτερη είναι αποτέλεσμα της λεγόμενης ψηφιακής επεξεργασίας στο photoshop.
Δεν είναι δυνατό όλες οι λεπτομέρειες στο πρόσωπο του Bin Laden να είναι ακριβώς οι ίδιες με μια φωτογραφία που είχε ληφθεί πάρα πολύ καιρό πιο πριν. Ειδικότερα οι λεπτομέρειες στο στόμα του Bin Laden –το άνοιγμα, τα δόντια το πόσα από αυτά φαίνονται ακόμη και το μήκος της γενειάδας του- να είναι ταυτόσημες με τόσο μεγάλη χρονική διαφορά. Εν ολίγοις δεν είναι δυνατό ο Bin Laden στον επιθανάτιο ρόγχο του να πήρε ακριβώς την ίδια στάση, με την ίδια ακριβώς έκφραση με αυτή που είχε στη δεξιά φωτογραφία!
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν τοποθετήσαμε την αριστερή φωτογραφία του Bin Laden επάνω στη δεξιά όπου φαίνεται νεκρός για να διαπιστώσουμε απλά ότι πρόκειται περί ακριβώς της ίδιας φωτογραφίας.
Πηγή
-Πανταχού Παρών:Η άποψη του Blog είναι πως παρ'οτι οι φωτογραφίες είναι πλαστές,ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ήδη νεκρός εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ανθρώπων,με πρόσβαση σε ''ευαίσθητες'' πληροφορίες,που το καταδεικνύουν.Ένας απο αυτούς είναι και η Benazir Bhutto.


Απο το 2:10 και μετά το λέει ξεκάθαρα.
Ύστερα απο λίγο καιρό η Benazir Bhutto δολοφονήθηκε.Έχει άραγε σχέση με την συνέντευξη που παραχώρησε;
Το ερώτημα που τίθεται είναι πως:Αν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι εδώ και χρόνια νεκρός,γιατί να ανακινηθεί το θέμα αυτήν την χρονική περίοδο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου