Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτη φρίκη απο τα Ισλαμοφασιστοειδή της αραβικής άνοιξης που τόσο υποστηρίζουν τα λαμόγια της Ευρώπης και των ΗΠΑ

Ατίμασαν σεξουαλικά τον Καντάφι πριν τον σκοτώσουν – Πρωτοφανής αγριότητα σε βίντεο που αποκάλυψε αμερικανική ιστοσελίδα.
Απίστευτη φρίκη!
Εντολή για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του πρώην ισχυρού άντρα της Λιβύης Μουαμαρ Καντάφι έδωσε η μεταβατική κυβέρνηση της χώρας καθώς τόσο η νεκροψία όσο κα τα βίντεο που έκαναν το γύρο του κόσμου παραπέμπουν σε εκτέλεση.

Η νεκροψία που διενεργήθηκε το περασμένο Σάββατο έδειξε ότι ο Καντάφι πυροβολήθηκε στο κεφάλι και την κοιλιά.

Τα Ηνωμένα Έθνη, οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περιλαμβανομένης της Διεθνούς Αμνηστίας, αλλά και η χήρα του Μουαμάρ Καντάφι, ζήτησαν τη διεξαγωγή έρευνας εκφράζοντας ανησυχία πως ο Λίβυος συνταγματάρχης εκτελέστηκε, γεγονός που συνιστά έγκλημα πολέμου, βάσει της διεθνούς νομοθεσίας.
Ο πρώην Λίβυος ηγέτης και ο γιος του Μουτάσιμ ετάφησαν σήμερα τα ξημερώματα σε άγνωστη τοποθεσία στην έρημο, όπως έγινε γνωστό από ανώτερο αξιωματούχο της προσωρινής κυβέρνησης της Λιβύης.
Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο 4 άτομα παρέστησαν στην ταφή και ορκίστηκαν στο Κοράνι ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψουν ποτέ και σε κανέναν την τοποθεσία.Σύμφωνα με φρουρούς στην είσοδο της αγοράς στα προάστια της Μιζουράτα, όπου είχαν εκτεθεί τα πτώματα σε δημόσια θέα για τέσσερις ημέρες, μια πομπή τεσσάρων ή πέντε στρατιωτικών οχημάτων τα μετέφερε αργά χθες το βράδυ σε άγνωστη τοποθεσία.
Εν τω μεταξύ, φρίκη έχει προκαλέσει βίντεο το οποίο δημοσίευσε η αμερικανική ηλεκτρονική εφημερίδα «GlobalPost». Όπως αποκαλύπτεται στο συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο τράβηξαν οι αντικαθεστωτικοί που συνέλαβαν τον Μουαμάρ Κατάφι, ένας άντρας κακοποίησε σεξουαλικά με μαχαίρι τον πρώην ηγέτη της Λιβύης την ώρα που τον έβγαζαν έξω από το κρησφύγετό του.
gaddafi-sodomized-1_0
gaddafi-sodomized-2
gaddafi-sodomized-3
gaddafi-sodomized-4
Η ανάλυση του καρέ-καρέ του βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία υποβλήθηκε ο Μουαμάρ Κανάφι ενώ ο ίδιος ήταν χτυπημένος, αιμόφυρτος και αβοήθητος στα χέρια των αντικαθεστωτικών.

Δείτε το μένος του όχλου που κακοποίησε σεξουαλικά με μαχαίρι τον έκπτωτο ηγέτη της Λιβύης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου