Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Οταν βγώ από την φυλακή θα ξαναβιάσω!"

Ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ έχει σχέδια για το μέλλον... Είχε προδιαγράψει τι θα συμβεί αλλά εμφανίστηκε σίγουρος στους αστυνομικούς οτι όταν θα βγεί από την φυλακή - γιατί είναι σίγουρος γι' αυτό - θα ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα!
Μόλις στα 21 του χρόνια ο ψυχισμός του Αλέξανδρου Πέπα, τον έσπρωχνε να κάνει μόνο κακό. Είχε παραβατική συμπεριφορά και γι' αυτό και είχε αποβληθεί από το σχολείο και είχε αρχίσει από μικρός τις κλοπές. Και έφτασε στα 21 του χρόνια να γίνει αρχηγός μιας από τις πιο αδίστακτες συμμορίες. Αυτής των ληστών με τα καλάσνικοφ που όχι μόνο έκλεβαν σπίτια αλλά και.. ζωές.
"Δεν είχα σκοπό να την βιάσω αλλά νόμιζα οτι με ειρωνεύτηκε και σάλταρα", είπε για την 34χρονη γυναίκα που βίασε επανηλειμένα με την συμμορία του στην Γλυφάδα.
Η γυναίκα έκλαιγε και τον ικέτευε να μην την πειράξει επικαλούμενη τον Θεό.
"Δεν έχω Θεό. Δεν πιστεύω σε θεούς. Μόνο στο τομάρι μου πιστεύω", της απάντησε.
Είπε επίσης στους αστυνομικούς οτι αν δεν τον έπιαναν θα μεγάλωνε την συμμορία του και μάλιστα είχε μεγαλεπήβολα σχέδια.
"Ξέρω την πορεία μου", τους είπε κάποια στιγμή αφήνοντάς τους άφωνους. "Θα μπω φυλακή. Εκεί θα με πλησιάσουν κάποιοι θα με στρατολογήσουν και όταν βγώ θα συνεχίσω. Θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα!"

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου