Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πάγκαλος-Ακούστε την ηχογράφηση


Hurriyet -Πάγκαλο-Ακούστε την ηχογράφηση von TURKISHGREEKNEWS

Η τουρκική εφημερίδα, με τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας», ανέφερε χθες ότι ο επισκεπτόμενος την Κωνσταντινούπολη κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι ενώ οι Τούρκοι εργάζονταν σκληρά, οι Έλληνες τεμπέλιαζαν με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σήμερα σοβαρή οικονομική κρίση. Ο κ Πάγκαλος υπογράμμισε επίσης ότι τους πάντες εκπλήσσει η εντυπωσιακή αλλαγή στην Τουρκία, ότι οι Τούρκοι είναι πετυχημένοι και έχουν ισχυρή αυτοπεποίθηση και ότι η Τουρκία είναι μια ισχυρή, οικονομικά και πολιτικά, χώρα.
Αν και η κυβέρνηση δεν σχολίασε επισήμως τις φερόμενες ως δηλώσεις Πάγκαλου, κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν μίλησε με κανέναν δημοσιογράφο και με κανένα μέσο ενημέρωσης.
Σκληρή ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ κ. Γ.Μιχελάκη: «Ο κύριος ΄μαζί τα φάγαμε΄ ξαναχτύπησε. Αφού αποκάλεσε τους δημόσιους υπαλλήλους ΄κοπρίτες΄ και αφού χαρακτήρισε τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων ΄αντιπαραγωγικούς΄, πήγε στην Τουρκία για να λοιδορήσει συλλήβδην τους Έλληνες. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας χαρακτήρισε όλους τεμπέληδες.
Διέψευσε τις δηλώσεις που του αποδίδει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet,ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.
"Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Παναγιότατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δεν είχε καμία επαφή με εκπροσώπους του Τύπου. Ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο" είχε αναφέρει ο κ. Πάγκαλος.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου