Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΜMΕ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ...ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

Είναι γνωστή η τακτική των μιντιακών κολαούζων της Κυβέρνησης να λοιδωρούν ό,τι δεν μπορούν να ελέγξουν: Έτσι, μετά την περσινή ελεεινή τους επίθεση εναντίον των φορτηγατζήδων, που είχαν ξεκινήσει κινητοποιήσεις την ίδια περίοδο, τώρα πιάνουν στο βρωμόστομά τους έναν ακόμα κλάδο, αυτό των ταξιτζήδων.

Ξεκαθαρίζουμε πως ούτε τους συμπαθούμε ούτε έχουμε κάποιο συμφέρον από εκείνους: Θεωρούμε πως οι πραγματικοί επαγγελματίες του χώρου είναι ελάχιστοι και οι τιμές των διαδρομών ταξί ήδη πανάκριβες.

Όμως, είμαστε κάθετα αντίθετοι στην απελευθέρωση του επαγγέλματος για δύο λόγους:
-Πρώτον, διότι υπάρχουν ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙ.
-Δεύτερον, γιατί εκείνοι που θα πάρουν τις άδειες, δεν θα είναι οι απλοί εργαζόμενοι που επιζητούν ένα μεροκάματο, αλλά (πολυεθνικές) εταιρείες, όπως έγινε και με τα φορτηγά. Γι'αυτούς γίνεται η όλη φασαρία.

Δεν μπορούμε, φυσικά, να μην σταθούμε στην αισχρή στάση των Μμε, που "ξαφνικά" - ΚΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΠΑΝΕ... ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ - βλέπουν την... καταστροφή από τους ταξιτζήδες,που "έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στον τουρισμό", "εμποδίζουν τα κρουαζιερόπλοια να δέσουν στα λιμάνια" και άλλες τέτοιες γραφικότητες!

Δεν μας λένε βέβαια,πως ο τουρισμός έχει δεχθεί ήδη τεράστιο πλήγμα από τις συνεχείς ανατιμήσεις και την εικόνα μιας χώρας υπό κατάρρευσης!

Ούτε πως οι τουρίστες που φτάνουν από κρουαζιερόπλοια κλπ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ και άλλες πόλεις, λόγω έλλειψης τουριστικού σχεδιασμού και διαφήμισης!

Όσοι γνωρίζουν το "πρόγραμμα" που ακολουθούν τα κρουαζιερόπλοια ειδικά, ξέρουν πως πάνε τον κόσμο για μια ολιγόωρη επίσκεψη π.χ. στο Μουσείο της Ακρόπολης και μετά τους γυρνάνε κατευθείαν στα καράβια!

Όλα αυτά, γιατί δεν τολμάνε να τους αφήσουν στο κέντρο της Αθήνας, ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ!!!
Αυτά βέβαια, δεν πρόκειται να τα πουν τα τρισάθλια παπαγαλάκια: Ούτε να θίξουν τις δυσθεώρητες τιμές σε ξενοδοχεία,εστιατόρια και χώρους διασκέδασης, καθότι είναι πολύ πιο εύκολο να πυροβολείς τους ταξιτζήδες παρά τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ που "κυβερνούν" τη χώρα!

Είναι πάντως άκρως γελοίο,τα νεοφιλελεύθερα σιχαμερά παπαγαλάκια που επί βδομάδες ολόκληρες καλούσαν (!!!) τον κόσμο να πάει στο Σύνταγμα,να κλείσει τις κεντρικές οδικές αρτηρίες (αλήθεια, από πότε έχουν ν'ανοίξουν οι συγκεκριμένοι δρόμοι;) και να "αγανακτήσει", ξαφνικά (;) να ενδιαφέρονται για "το κλείσιμο δρόμων" από τους ταξιτζήδες!
Δύο μέτρα και δύο σταθμά: Ή αλλιώς, ό,τι είναι τηλεκατευθυνόμενο το σιγοντάρουν και ό,τι αποτελεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, πρέπει να συκοφαντηθεί και να υβριστεί!

Εμείς γνωρίζουμε καλά το "παιχνίδι" τους... να δούμε κάποιοι άλλοι, "επαναστάτες" κατά τα άλλα,πότε θα ξυπνήσουν...!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου