Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απαγόρευση του απόπλου προς τη Γάζα εξέδωσε η κυβέρνηση...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΗ...!

Τον απόπλου των πλοίων με ελληνική και ξένη σημαία από οποιοδήποτε ελληνικό λιμάνι προς τη Γάζα απαγόρευσε, με απόφασή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής. Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, με διαταγή του προς τις Λιμενικές Αρχές, λαμβάνει μέτρα για την εφαρμογή της απόφασης. Θα υπάρχει συνεχής ηλεκτρονική επιτήρηση του ευρύτερου χώρου της Ανατολικής Μεσογείου για την καταγραφή, όπου είναι δυνατό, των κινήσεων πλοίων που τυχόν θα συμμετάσχουν σε ανάλογη κίνηση, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ευχαρίστησε τους ηγέτες, μεταξύ τους και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που τάχθηκαν κατά της οργάνωσης του διεθνούς στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα. «Ευχαριστώ τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που τάχθηκαν κατά του στολίσκου χαρακτηρίζοντάς τον ως ‘πρόκληση’ και εργάστηκαν κατά της διοργάνωσής του» δήλωσε ο κ. Νετανιάχου, κατά την διάρκεια τελετής για την απονομή των νέων βαθμών των πιλότων.
Πρόσθεσε δε ότι «ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μου τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου