Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ COSMOTE ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ;". ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ;

"ΒΟΜΒΑ :ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Η ΚΟΣΜΟΤΕ !!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ,ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΗ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΗΛΑ ΤΟΥΣ!!

 Τα προσκυνημένα σκουλήκια της πολυεθνικής "κοσμοτέ" χαρίζουν Ελληνική ιστορία στα σκοπιανά μακεδωνοειδή ,εμφυτεύοντας στο υποσυνείδητο του λαου μας πως η υπόθεση είναι λήξαν και καταδικασμένη με το ιερό όνομα της Μακεδονίας,λίγο λίγο τροποποιούν συνειδήσεις !!!! Αυτή η λαμόγια δεν έχει προηγούμενο,ξεπουλούν τα πάντα και όλα στον βωμό του κέρδους και της κερδοφορίας!!!"για αυτό" κάποιοι φαγώθηκαν να τα πουλήσουν όλα!!!για να τα πάρουν ανθέλληνες και να πλασάρουν την προπαγανδα τους ανενόχλητοι??
Ότι και να λέμε ότι και να κάνουμε ο κύβος ερρίφθη για κάποιους,ξεπουλάνε την Ελλάδα, ξεπουλούν την ιστορία μας,χωρίς να τρέξει ρουθούνι!!!
Ο λαός της Ελλάδος γονατισμένος περιμένει ανέμελα το τέλος του!!!!"

Μακελειό

3 σχόλια:

  1. Υπόθεση λήξασα λέμε, όχι υπόθεση λήξαν. Αρσενικό: O λήξας, θηλυκό: η λήξασα, ουδέτερο: το λήξαν. Πρόκειται για μετοχή χρόνου αορίστου που έχει γένη και κλίνεται!
    Επίσης, να διορθώσετε στο banner του blog εκεί που λέει ''Ένα blog που είναι πανταχού παρών'': Πανταχού παρόν είναι το σωστό. Ο παρών - η παρούσα - το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης εκεί που γράφετε ''Ότι και να λέμε ότι και να κάνουμε ο κύβος ερρίφθη...'', στο ''ότι'' βάζουμε κόμμα, δηλαδή ''ό,τι'' (είναι από το ''ο,τιδήποτε''). Άλλο το ''ότι '' και άλλο το ''ό,τι''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή