Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Αμετανόητος, παρά το χάλι της Αθήνας ο Γ. Καμίνης

Θα ψάχνει να βρει την ψήφο του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ανάμεσα στα κιλίμια με τα προϊόντα-απομιμήσεις των λαθρο-εμπόρων

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, εξακολουθεί να περιφρονεί τη βούληση των πολιτών της Αθήνας αλλά και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, αποδεικνύοντας ότι για την αριστερά, «νόμος» είναι το δίκιο της.

Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο, είπε τα κάτωθι εξωφρενικά: «Για το ζήτημα της παροχής Ιθαγένειας, έχω εγκαίρως πει την άποψή μου, ήδη από τότε που οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων δεν εφήρμοσαν την Εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, που ζητούσε το πάγωμα όλων των διαδικασιών, επικαλούμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που δεν είχε καν εκδοθεί.
Θεωρώ ότι οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος Ραγκούση είναι επαρκείς. Οποιαδήποτε υποχώρηση από αυτές της προϋποθέσεις θα ήταν απολύτως εσφαλμένη. Σε ένα παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα, πηγαίνει σε ελληνικό σχολείο και μιλά ελληνικά, είναι αδιανόητο να του αρνηθείς την Ιθαγένεια. Δεν μπορεί το ελληνικό κράτος να παρέχει την ελληνική ιθαγένεια σε ένα παιδί, στα 20 του χρόνια, με δοκιμασίες φρονήματος, λες και υπάρχει κάποιο 'ελληνόμετρο', που ουδείς γνωρίζει. Το ίδιο πιστεύω και για την επίμαχη τροπολογία για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Διακρίνω μια απολύτως μυωπική αντιμετώπιση της σύγχρονης πραγματικότητας».

Όταν θα φύγει από το πόστο του, δεν θα μας λείψει καθόλου.

New World Order-Wake Up

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου