Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

Το Ισραήλ "άδειασε" την Κύπρο - Αφιερωμένο στους λάτρεις της Ελληνοισραηλινής συμμαχίας

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Είναι γεγονός ότι σε όλες τις σημαντικές στιγμές το Ελληνικό Έθνος ήταν μόνο του...

Ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις που κάποιοι άλλοι λαοί μας βοήθησαν.
Το τελευταίο διάστημα σε πολλούς πολιτικούς κύκλους, ακόμη και μεταξύ πατριωτών ακουγόταν οτι "είναι σωστό να συμμαχήσουμε με τους Ισραήλινούς(σ.σ: όχι Εβραίους για να μην θιχτούν) γιατί θα βοηθάνε τη Κύπρο και γιατί είναι σημαντική δύναμη και θα ωφεληθούμε"...

Λίγοι ήμασταν όσοι λέγαμε ότι δεν πρέπει να περιμένεις τη βοήθεια των ξένων και ειδικότερα των Εβραίων.
Έτσι οι μέχρι προ ολίγων ημερών "ισχυροί και ικανοί" Κύπριοι, που έκαναν δήθεν συμμαχίες με Ρώσους και Εβραίους έμειναν μόνοι τους αφού "αδειάστηκαν" απο όλους.
Και μάλιστα το Ισραήλ φαίνεται οτι θα ξαναναθερμάνει τις σχέσεις του με την Τουρκία.. Όπως άλλωστε έκαναν οι Εβραίοι πάντοτε με επι Τουρκοκρατίας. Πάντα είχαν καλές σχέσεις με τους Τούρκους και εργαζόταν εναντίον των Ελλήνων.
Η ιστορία σε διδάσκει και πρέπει να την γνωρίζεις για να μην την "πατάς" στο μέλλον. Έτσι και οι Κύπριοι θεωρούσαν συμμάχους τους Ισραηλινούς ξεχνώντας τις 240.000 Ελλήνων που έσφαξαν οι Εβραίοι στην Κύπρο το 117 μ.Χ.
Και όχι μόνο αυτό. Εξαιτίας της οικονομικής ευημερίας και της αριστερο-προοδευτικής προπαγάνδας των πολιτικών σαλτιμπάγκων του νησιού, έφθασαν στο εξωφρενικό σημείο να θεωρούν τους εαυτούς τους "Κύπριους" και όχι Έλληνες..
Τώρα δυστυχώς κατέφθασε η Νέμεσις της ιστορίας η οποία θα ξαναθυμήσει στους αγαπητούς συμπατριώτες Κύπριους οτι πάνω απ' όλα είναι η φυλή και όχι οι "συμμαχίες" και τα ευρώπουλα.
Για αυτό και οι Εβραίοι διοικούν το πλανήτη άλλωστε. Γιατί δεν αφομοιώνονται πουθενά και πάνω απο όλα βάζουν τη φυλή τους. Ούτε καν το Ισραήλ!

Αντιπληροφόρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου