Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Φασίστες αριστεροί καθηγητές απείλησαν με αποβολή μαθήτρια για "εθνικιστικά" σχόλια στο facebook και στο διαδίκτυο

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Αν είναι δυνατόν! Οι αριστερο-Συριζαίοι καθηγητές ξεπερνούν σιγά-σιγά και τον φασισμό του κομμουνιστικού κράτους της Κίνας όπου παρακολουθούνται οι πάντες στο διαδίκτυο.
Έτσι και οι αριστερο-Συριζαίοι δήθεν δημοκράτες παρακολουθούν ακόμη και τα facebook των μαθητών τους μήπως και ανακαλύψουν κάποιο "φασιστικό" post(όπως π.χ. κάποια ελληνική σημαία ή κάποιο άρθρο επικριτικό προς την πολυπολιτισμικότητα).
Μόλις ανακαλύψουν τον "φασίστα" μαθητή τον απειλούν άμεσα... Έτσι απλά και "δημοκρατικά" όπως άλλωστε έκαναν πάντοτε οι αριστεροί!! Ας ξυπνήσουν οι γονείς να τους βουλώσουν τα στόματα επιτέλους! Μην αφήνετε τους αριστερούς καθηγητές να μολύνουν την ψυχή των παιδιών σας! Διαδώστε το παρακάτω άρθρο!

Οι καθηγητές σε ένα σχολείο της Αρεόπολης Λακωνίας απείλησαν να αποβάλουν μαθήτρια επειδή θεώρησαν ότι έγραψε εθνικιστικά σχόλια στο facebook! Γι’ αυτό το λόγο η μητέρα της μαθήτριας έκανε μια έγγραφη καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας, το Λύκειο Αρεόπολης και το Γυμνάσιο Αρεόπολης.
Συγκεκριμένα η κυρία Στραβοκέφαλου καταγγέλλει ότι καθηγήτρια Λυκείου και καθηγητής Γυμνασίου - Λυκείου του Λυκείου Αρεόπολης απείλησαν την κόρη της με αποκλεισμό από όλα τα σχολεία καθώς και αλλαγή της διαγωγής της από κοσμιοτάτη σε κόσμια «για αναρτήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής Δικτύωσης που κατά τη γνώμη τους εκφράζουν εθνικιστικές -ρατσιστικές τάσεις».

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε η μητέρα..
 «Μετά λύπης μου θέλω να σας πληροφορήσω τα παρακάτω που αφορούν το Λύκειο και Γυμνάσιο Αρεόπολης, και συγκεκριμένα όπως με πληροφόρησε η κόρη μου: Καθηγήτρια Λυκείου και καθηγητής Γυμνασίου - Λυκείου του Λυκείου Αρεόπολης θεωρεί ότι πρέπει να επιπλήττει μαθήτρια και συγκεκριμένα την κόρη μου για αναρτήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής Διαδικτίωσης (facebook) που κατά τη γνώμη τους εκφράζουν εθνικιστικές -ρατσιστικές τάσεις απειλώντας μάλιστα το παιδί μου με οριστικές αποβολές από όλα τα σχολεία.
Δεν παρέλειψαν να την παρομοιάσουν με την πρωταθλήτρια Παπαχρήστου λέγοντας ότι θα υποστεί αποκλεισμούς από πολλά, και ότι μπορούν να της της χαλάσουν τη διαγωγή από κοσμιοτάτη σε κόσμια ενεργώντας κατά αυτό τον τρόπο παράνομα στο παιδί μου με την ακριβή έννοια της απελής δημιουργώντας της φόβο και ανασφάλεια και διαταραχή της ομαλής σκέψης του.
Προσέβαλαν την προσωπικότητα του παιδιού μου ενώπιων τρίτων γεμίζοντας το ανασφάλειες και ενοχές για τις πολιτικές πεποιθήσεις και την ελληνική του υπηκοότητα.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επιπλήττουν το παιδί μου για καυγά που είχε με άλλη μαθήτρια εκτός σχολείου αλβανικής υπηκοότητας η οποία την προκαλούσε αρκετές φορές κατά τρόπο ανάρμοστο, αγενή, και εξυβριστικό τόσο για την ίδια όσο και για οικείους της.

Ερωτάτε έχει δικαίωμα το λύκειο Αρεόπολης καθηγητές και λυκειάρχης να ασχολείται με εξωσχολικά γεγονότα μαθητών απειλώντας μάλιστα με παιδοψυχολόγους τα παιδία, όταν αυτά ως συνηδιτοποιημένα άτομα στην ηλικία των 17 ετών έχουν πολιτική συνείδηση, να τα κρίνουν για αυτή όταν πιθανός δεν τους αρέσει η θέλουν οι ίδιοι καθηγητές ίσως καθοδηγούμενοι να καταπνίγουν κάθε εθνικιστική άποψη και γνώμη επιβάλλοντας κατά αυτό τον τρόπο τις δικές τους απόψεις.
Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου σε βάρος οποιουδήποτε ξανά καθʼ οποιοδήποτε τρόπο ενεργήσει σε βάρος του παιδιού μου απαιτώντας την παραδειγματική ποινική τιμωρία του.
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμώ τον πειθαρχικό έλεγχο των υπαιτίων επιφυλασσόμενη ποινικού καταλογισμού.
Τέλος στο Λύκειο- Γυμνάσιο Αρεόπολής που συστεγάζονται κυκλοφορεί ,αν δυνατόν καθηγήτρια που προέβηκε σε χειροδικία σε βάρος ανηλίκου μαθήτριας .
Είναι δυνατό κυκλοφορεί εκεί χωρίς συνέπειες της πράξης της θέτοντας σε κίνδυνο την αφέλεια των παιδιών μαζί και της κόρης μου;
Τι μέτρα πήρατε η θα πάρετε;
Θα ξανακλείσουν τα παιδιά στις τουαλέτες για να αποφύγουν την επίθεση της μαινόμενης καθηγήτριας; Σας γνωρίζω ότι σε καμία περίπτωση όπως σας προαναφέρω μην τολμήστε ξανά να ασχοληθείτε με της πολιτικές πεποιθήσεις της κόρης μου διότι αυτό δεν σας αφορά διότι δε λαμβάνει χώρα εντός σχολείου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα δώσετε λόγο στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Παρακαλώ για την διεξαγωγή έρευνας και την εγγραφή απάντησή σας.

ΣΤΡΑΒΟΚΕΦΑΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ»

Αντιπληροφόρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου