Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΥΠΟΠΤΗ ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ



dolofonia-omada-dias

Αυτό που αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ότι συνέβη με την απελευθέρωση μέλους των κατηγορουμένων για την διπλή δολοφονία των παιδιών της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη, δεν έχει προηγούμενο και αποδεικνύει όχι μόνον το γραφειοκρατικό μπάχαλο που επικρατεί στις φυλακές αλλά υποκρύπτει και ενδεχόμενο για χρηματισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3, ο ένας από τους ομογενείς από την Ρωσσία κατηγορείτο για την ένοπλη ληστεία που είχε συμβεί εκείνη την μαύρη νύχτα της 1ης Μαρτίου 2011. Ήταν μια από τις ημέρες που βύθισε στο πένθος την ΕΛ.ΑΣ και βεβαίως τις οικογένειες των δυο αστυνομικών, μόλις 22 και 23 ετών που έπεφταν νεκροί από τον καταιγισμό πυρών με αδίστακτους κακοποιούς στο Ρέντη.
Λίγο νωρίτερα ένας από δαύτους είχε εμπλακεί σε ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι, κατά το κατηγορητήριο. Η δίκη του κατηγορούμενου(που ήταν προφυλακισμένος και για την συμμετοχή στη δολοφονία)έγινε και αθωώθηκε λόγω έλλειψης στοιχείων. Οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό αλλά δεν κρατήθηκε, όπως έπρεπε για να συμπληρωθεί το 18μηνο. Αφέθηκε ελεύθερος επειδή κάποιοι νόμισαν ότι δεν κατηγορείτο για την δολοφονία.Κάποιοι δηλαδή ή μπέρδεψαν τα χαρτιά ή τα άρπαξαν και τώρα λένε ότι μπερδέυτηκαν. Μπορντέλο είναι η επιεικέστερη έκφραση.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης βέβαια βρήκε την εύκολη λύση που βρίσκει πάντα. Έθεσε σε διαθεσιμότητα την διευθύντρια των Φυλακών Κορυδαλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου