Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΤΟ BLUE DOLPHIN ΣΤΕΓΑΖΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΥΡ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

Η ξενοδοχειακή μονάδα Blue Dolphin στην Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, ήταν η "πολεμίστρα" του 21χρονου κτηνάνθρωπου από το Πακιστάν Αχμέτ Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ που δήλωνε γεννηθείς το 1981 και είχε μπει σαν κλέφτης από τα σύνορα του Έβρου για να σκοτώσει, να κλέψει και να βιάσει.

Ο κύριος επιχειρηματίας λέγεται Πέτρος Μασούρας και θα θέλαμε να του κάνουμε ένα ερώτημα. Δεν μας λές ρε μπαρμπα, έτσι έχεις μάθει εσύ; Να απασχολείς στην επιχείρηση σου λαθρο-φονιάδες; Και καλά. Πές ότι δεν ήξερες. Συνεργάστηκες με την αστυνομία; Γιατί εμείς μάθαμε ότι κάτι τσαμπούναγες για άγιο και χρυσό παιδί που σου έκανε όλα τα θελήματα. Αλήθεια κύριε, πόσα έδινες του δούλου από το Πακιστάν; 10 ευρώ τη μέρα; ΙΚΑ του έβαζες; Όχι έτσι; Παράνομος. Λαθρέποικος. Στην εκμετάλλευση για να μπαίνουν όλα στην τσέπη. Έλληνες δεν υπάρχουν για να κάνουν τις δουλειές; Άνεργοι δεν υπάρχουν για να πέρνουν ένα κλεφτό μεροκάματο;
Και σύ κυρ-εισαγγελέα, δεν μας είπες(που ακόμα περιμένουμε να δημοσιεύσεις την φωτογραφία του μακελάρη): Θα πας μια βόλτα αύριο από εκεί; Εσύ κύριε Γενικέ Αστυνομικέ Διευθυντή Κυκλάδων που μας είπες ότι η προανάκριση είναι μυστική και δεν μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες(λεπτομέρειες από που ρε; Για ένα κτήνος; )Παιδιά έχεις που θα κρατήσεις και το απόρρητο της ανάκρισης; Που τρέχατε πίσω από τον καβάλο του αλήτη για να μην τον λυντσάρουν οι Χρυσαυγίτες; Ντροπή σας.

Να πάτε αύριο από εκεί και να επιβάλλετε τις δέουσες κυρώσεις στον κ.Μασούρα. Κλείσιμο, κλείσιμο. Λουκέτο, λουκέτο. Πρόστιμο,πρόστιμο. Ότι προβλέπει ο νόμος.

Από τον κήπο που βλέπετε στις φωτογραφίες, έκανε το μπανιστήρι του τρόμου ο βρωμιάρης ο Πακιστανός. Και αφού "φτιάχτηκε" πήγε κι έκανε κακό στο κορίτσι.
Ελληνάρες. Που μια ζωή μάθατε να μας γδύνετε στα νησιά με υπεραξίες στην τσέπη σας. Για υπόθαλψη έπρεπε να πάτε όλοι. Που λέγατε ότι η κοπέλα έπεσε από τα βράχια γιατί ζαλίστηκε. Γαμώ τα συμφέροντα σας. Αυτά μας κατέστρεψαν. Και μετά πάτε και κλαίγεστε ότι δεν έχετε δουλειά. Μη σώσετε κι έχετε... Τέλος.

Σ.Χ
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου