Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Υπάρχουν κάτι... συριζάνθρωποι.!

Αντέδρασε ο εικονιζόμενος της συνομοταξίας των βοοειδών "συριζάνθρωπος" (μισός σύριζα και μισός άνθρωπος), για την επιχείρηση - "σκούπα" που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας και εντάσσεται στο πλαίσιο του αστυνομικού σχεδίου "Ξένιος Ζευς" κατά της λαθρομετανάστευσης.
Σε δήλωσή του ο ..."προοδευτικός" βολευτής επικρατείας και συριζάνθρωπος Δημήτρης Τσουκαλάς (φωτο) ανέφερε ότι "η κυβέρνηση με τις πράξεις της προσβάλλει και τον πολιτισμό μας", ενώ το λαθραίο Πακιστανικό έκτρωμα που...
βίασε την ανυποψίαστη 15χρονη αφήνοντάς σε ημιθανή κατάσταση μετά τα αλλεπάλληλα κτυπήματα πάνω στα βράχια, "προάγει" τον ...Πολιτισμό μας.!

Ρε, πόσο γελοίοι μπορούν να γίνουν κάποτε κάποιοι "άνθρωποι" ιδίως όταν αυτοί είναι ...συριζάνθρωποι;
Και συνεχίζει την εμετική του δήλωση:

"Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι, οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για το σχέδιο "Ξένιος Ζευς"!!! που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´αρχήν τι σημαίνει Ξενιος Ζευς: "Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους".

Ακούστε συριζαίοι...
Δεν είστε σε θέση εσείς να ερμηνεύσετε ούτε τους αρχαίους Έλληνες, αλλά ούτε και τους νεώτερους. Μια φορά το επεχείρησε μέσα από από την βουλή ο "σύντροφος" Αλαβάνος" και τα έκανε σαν τα μούτρα του. Σκατά δηλαδή. Παρ-ερμήνευσε (όπως τον βόλευε) την λέξη "βιά" από τον Εθνικό μας Ύμνο ως ..."βία" αντί του ορθού της ..."βιασύνης". Κι' έρχεται τώρα τούτο - το αλληλέγγυο των λαθροφερμάτων res - να μας μιλήσει για ... "Ξένιο Δία" και για ...φιλοξενίες του κώλου.!
Δεν γαμιόμαστε ν' ασπρίσουμε λέω εγώ.!
New World Order-Wake Up

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου