Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Συγκέντρωση Ισλαμιστών στο κέντρο της Αθήνας

Ανεμίζοντας πράσινες σημαίες με την ημισέληνο, φωνάζοντας συνθήματα σε άγνωστες για τον πολύ κόσμο γλώσσες και φορώντας σχεδόν όλοι άσπρες κελεμπίες, μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες συγκεντρώθηκαν σήμερα στο μεσημέρι απροειδοποίητα στο Σύνταγμα, προκαλώντας βάναυσα τους περαστικούς και δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας για τους διερχόμενους, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Το κέντρο της Αθήνας, κατελήφθη λοιπόν από οπαδούς μιας άγνωστης σέχτας, οι οποίοι γιόρταζαν... τη γέννηση του Προφήτη, με φόντο... την Ακρόπολη! Πάνω από 3000 κόσμος! Και μικροφωνική εγκατάσταση, τοποθετημένη στα σκαλιά του μετρό, αλλά και πάνω σε δύο αυτοκίνητα δικά τους... επί της Πλατείας!

Η παρουσία αριστεριστών και στελεχών του γνωστού «έκνομου» κόμματος, συνιστωσών του αλλά και στελεχών ΜΚΟ, ήταν παραπάνω από ορατή. Από την άλλη, ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ που ήταν εκεί, όταν πολίτης τον προσέγγισε διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση, προσπάθησε να τον... χαστουκίσει, μιλώντας του με ακατονόμαστα λόγια.
Και όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας, εν έτει 2011!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου