Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Κωφεύουν τα ΜΜΕ δυστυχώς!!!

ΑΠΌ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.
O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομος και θα του επιβάλλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί. ... Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δε μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις.
Επίσης, επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο "χειρισμό" ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και "καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως".
Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιοθέτηση της "υγιεινής διατροφής". Τι είναι αυτό; Οι κρεατόμαζες και τα εγγεκριμένα άλευρα του CODEX ALIMENTARIUS...
Από ό,τι βλέπετε, επειδή ο Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης στην Αμερική (Social Security Number), είναι ουσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός. Μέσω της υγείας θα έρθει και το τσιπ που θα γίνει και πορτοφόλι και θα λύσει δήθεν και το θέμα της φοροδιαφυγής. Έτσι θα το περάσουν στην Ευρώπη και βέβαια θα το περάσουν για πλάκα στους ανίδεους του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου. Χωρίς το τσιπ θα είσαι παράνομος και δε θα μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε. Τα μάτια ανοικτά
Ύστερα σου λένε η ΧΑ είναι ρατσιστές!! Μα μόνο αυτή?? εδώ ο Ομπάμα πέρασε ότι πιο χειρότερο μπορούσε να φανταστεί ανθρώπινος νους, Με ένα τσιπ ανταλλάσεις τα πάντα την υγειά σου, την αξιοπρέπειά σου, την ελευθερία σου, το δικαίωμα στη ζωή, στον έρωτα, στην οικογένεια. Ο δημοκρατικός Ομπάμα !!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!
Ας τα βλέπει ο φίλος μου ο Παναγιώτης πόσο αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από τη μεγάλη προστάτιδα της....δημοκρατίας... Τι άλλο έμεινε να μας βάλουν και ένα τσιπ για το πως θα σκεφτόμαστε!!! Άσχημα άρχισε το 2013- κουράγιο φίλοι και φίλες μου.
Παντελής Μακρής

Διάλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου