Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Για το Mega, η έπαρση της σημαίας είναι... κρούσμα βίας!

Αυτοί όπως το πάνε είναι ικανοί να πουν και τον εθνικό μας ύμνο…ρατσιστικό σύνθημα.
Η φρενίτιδα κάποιων να ανακαλύψουν κρούσματα βίας και να αρχίσουν να θέτουν εκτός νόμου πολιτικές απόψεις έχει συμπαρασύρει σε ακραία αντιμετώπιση και παρουσίαση γεγονότων.
Έτσι το MEGA προσπαθώντας να αιτιολογήσει την ανάγκη ύπαρξης “αντιρατσιστικής αστυνομίας” ανήγαγε σε… “κρούσμα βίας” την απαίτηση των μαθητών ενός σχολείου να γίνεται έπαρση σημαίας. Mία αγνή εκδήλωση φιλοπατρίας παρουσιάζεται ως “κρούσμα βίας” από τo megaλο κανάλι προπαγάνδας της Νέας Τάξης.
Την ώρα που η Ελληνική Παιδεία χτυπιέται ανηλεώς από Ρεπούσηδες και σε πολλά σχολεία της χώρας οι αλλοδαποί αποτελούν πλειοψηφία Έλληνες μαθητές σπάνε την νεοταξίτικη τρομοκρατία.
Τα σύμβολα ενότητας του Ελληνικού Λαού η σημαία και ο εθνικός ύμνος αντιμετωπίζονται ως ρατσιστικά και φασιστικά από τους υμνητές του πολυπολιτισμού και του δωσιλογισμού των μέσων προπαγάνδας.
Από κοντά και τα φασισταριά με αναρχική και αριστερή προβιά που μιλάνε για ελευθερία αλλά μισούν τα σύμβολα της ελευθερίας του Ελληνικού Λαού.
Ας μην ξεχνάμε ότι η ελληνική Σημαία συμβολίζει το ‘’Ελευθερία ή Θάνατος’’ και ότι ο Εθνικός μας ύμνος είναι ο Ύμνος εις την Ελευθερία του Σολωμού.
Ουαί υμίν Φαρισαίοι Υποκριτές !

New World Order-Wake Up

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου