Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

RFID CHIPS σε χαρτονομίσματα: Ένα εφιαλτικό σενάριο απόλυτης καταγραφής όλων των συναλλαγών!

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας των RFID Tags σε χαρτονομίσματα αποτελεί πλέον πραγματικότητα. Όπως αποκαλύπτει ο Alex Jones στην ιστοσελίδα του PRISON PLANET, τα RFID Tags έχουν ενσωματωθεί στα νέα εικοσαδόλλαρα και εκρήγνυνται όταν τα βάζεις στο φούρνο μικροκυμάτων! Τα RFID Tags...δεν έχουν ενσωματωθεί μόνο στα εικοσαδόλλαρα, αλλά και σε ευρώ!
Σύμφωνα με το PRISON PLANET, δύο χαρτονομίσματα, ένα των 10 και ένα των 5 ευρώ, όταν τοποθετήθηκαν για τρία λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων εξερράγησαν και σε αυτά τα RFID Tags.
Η ενσωμάτωση των RFID Tags στα ευρώ δεν αποτελεί έκπληξη, επισημαίνει στο PRISON PLANET ο Steve Watson, ο οποίος επικαλούμενος δημοσίευμα των EE TIMES, το 2001, τονίζει πως η σκέψη για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας αυτής στα χαρτονομίσματα είχε διατυπωθεί προ ετών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους EE TIMES, η ΕΚΤ είχε ανακοινώσει ότι σχεδίαζε να ενσωματώσει τα RFID Tags στα ευρώ από το 2005!
Με την ενσωμάτωση των RFID Tags σε χαρτονομίσματα, οποιοσδήποτε διαθέτει τον κατάλληλο RFID reader θα μπορεί να γνωρίζει πόσα χρήματα έχετε επάνω σας, πόσα πληρώσατε για την αγορά οποιουδήποτε υλικού ή υπηρεσίας, πότε έγινε η συναλλαγή, πόσα χρήματα μεταφέρετε μαζί σας στο εξωτερικό και με πόσα επιστρέψατε.

Πρόκειται για ένα εφιαλτικό σενάριο απόλυτης καταγραφής όλων των συναλλαγών, των μετακινήσεων και, τελικά, της ζωής των πολιτών.
Ακόμη και οι κλέφτες θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την τεχνολογία, επιλέγοντας μόνο τους στόχους που τους προσφέρουν τις μεγαλύτερες απολαβές!
Ο «παντεπόπτης» Μεγάλος Αδελφός «προνοεί και μεριμνά» για όλους και για όλα! Τα RFID chips ή RFID tags – αυτά τα μικροσκοπικά chips παρακολούθησης, το μέγεθος των οποίων δεν ξεπερνά αυτό ενός κόκκου άμμου – ενσωματώνονται με ταχύτατους ρυθμούς στα ρούχα, στα παπούτσια, στα κινητά, στο σύστημα ηλεκτρονικής πληρωμής των διοδίων, στα εισιτήρια, στα πρατήρια βενζίνης, στους αποκωδικοποιητές επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, στις κάρτες κοινωνικής ασφάλισης, στις άδειες οδήγησης, στις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, στα διαβατήρια, στις νέες ταυτότητες και τέλος στον ίδιο τον άνθρωπο κάτω από την επιδερμίδα.
Τα RFID chips μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφυκτική και αδιάλειπτη παρακολούθηση τόσο των οικονομικών συναλλαγών και της φυσικής μετακίνησης των πολιτών (ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο), όσο και της κάθε ενέργειας και πρωτοβουλίας όλων των ανθρώπων.
Αποτελούν το πιο ισχυρό εργαλείο κατά της ελευθερίας του ανθρώπου, που θα καταργήσει στο τέλος ακόμα και το αυτεξούσιο του καθενός.
Ένα εργαλείο στις «υπηρεσίες» της «Παγκόσμιας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης», που για να λειτουργήσει στο μάξιμουμ των «οργουελικών» δυνατοτήτων της θα πρέπει να «τσιπάρει» τα πάντα και τους πάντες.
Εθνικά Θέματα-Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου