Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΕΚΘΕΣΗ” ΤΗΣ HUMAN RIGHT WATCH


Γράφει η Σοφία

Δεν ξέρω από ποιους χρηματοδοτείται και τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί πίσω από τον καλοπροαίρετο και φιλάνθρπωπο τίτλο η εν λόγω οργάνωση.

Αλλά θέλω να πω ότι ως πολίτης που ζει σ’ αυτήν τη χώρα όλα τα έτη της ζωής του, ότι αυτά που διάβασα μου φαίνονται καθοδηγούμενα, πορτοκαλί, προπαγανδιστικά καραγκιοζηλίκια.

Άλλος ένας  που έχει αναλάβει εργολαβικά έναν τομέα δυσφήμισης και προώθησης ανθελληνικού  ρατσισμού.

Μέσα σε μια 3ετία που οι Έλληνες δέρνονται, βιάζονται, μαγαρίζονται, καταλεηλατούνται, ποδοπατούνται, χλευάζονται, προσβάλονται, δέχονται κάθε μέρα από παντού επιθέσεις, συκοφαντούνται συνεχώς με λύσσα, και βρίζονται διαρκώς και αδιαλείπτως με καθαρά ρατσιστικό μένος,  μέσα στην ίδια 3ετία -και πολύ πριν απ’ αυτήν- χιλιάδες  ατόμων αγνώστου πρέλευσεως, και προθέσεων, εντελώς αταίριαστης κουλτούρας, έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα, και περιφέρονται χωρίς προοπτική και σκοπό, εγκληματώντας με πρωτοφανές, για την ελληνική κοινωνία, μένος και βαρβατότητα.

Η καθοδηγούμενη  έκθεση της ClandestinCrime-Rights Watch Report  -μόνο έτσι μπορώ να την αποκαλέσω-  μας αναφέρει 59 περιστατικά “ρατσιστικής” βίας, που το καθένα έπιασε λιγότερο από μια σελίδα. Σε μία 3ετία!!!!! και όλο αυτό είναι σοκαριστικό!!!!!

Όχι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που διακρίνονται αρνητικά και αδικούνται, φυσικά και υπάρχουν. Αλλά η οργάνωση μέσα από τους εκατομμύρια αναξέλεγκτους που κυκλοφορούν παράνομα στη χωρα βρήκε 59 που υπέστησαν φυλετική διάκριση!!!!

Με 59 περιστατικά, λοιπόν, μέσα σε μια φρικτή για την Ελλάδα 3ετια, μέσα από τα τις είδε πόσα εκατομμύρια  των παρανόμων αλλοδαπών, η έγκριτη οργάνωση συνέταξε  μία έκθεση σοκ! κόλαφο! για την “ρατσιστική” βία στην Ελλάδα!!!

Μη γελάτε βρε… συνεχίζω…

Πριν βγει να σοκαριστεί δημοσίως η έγκριτη οργάνωση, αν ήταν αυτό που λέει ότι είναι,  θα είχε πάει να ελέγξει τα περιστατικά βίας κι εγκληματικότητας  με πρωταγωνιστές ΛΑΘΡΟαλλοδαπούς, από τα βιβλια συμβάντων της αστυνομίας και τις δικογραφίες,  σ’ όλη την Ελλάδα για την ίδια 3ετία 2009-2012.

Και εκεί θα έβλεπε πόσες χιλιάδες είναι είναι τα συμβάντα, πόσες χιλιάδες σελίδων καταλαμβάνουν οι βιαιοπραγίες και τα εγκλήματά τους και πόσο διαρυγνύουν τον κοινωνικό ιστό στον οποίον Δεν ανήκουν.

Τα εγκλήματα αυτά εκτός τον αμιγή εγκληματικό χαρακτήρα έχουν και ρατσιστικό υπόβαθρο, γιατί όταν κλέβεις μια τσάντα από μια 50χρονη και αφού την πάρεις αντί να φύγεις, μένεις και  γρονθοκοπείς το θύμα μέχρι λιποθυμίας και όταν λιποθυμήσει του πατάς το κεφάλι και δεν μένει κρανιακό οστό άθραυστο, (ή το μαχαιρώνεις στο λαιμό, άλλο περιστατικό) αυτό γίνεται  μόνο από ρατσιστικό κίνητρο και απύθμενο φθόνο!

(Όχι ζήλεια, φθόνο! που σημαίνει θέλω να πάθεις κακό για να μην έχεις αυτό που δεν έχω εγώ)

“Δεν θέλω να έχεις και αφού δεν μπορώ να σου τα στερήσω όλα, όπου σε πετύχω σου παίρνω ό,τι μπορώ και σε σακατεύω για να μην μπορέσεις να  χαρείς ό,τι έχεις, αφού εγώ δεν έχω”.

Αυτό λένε αυτού του είδους τα εγκλήματα των κυρίων που κυκλοφορούν μέσα στη χώρα μας,  στο σπίτι μας ανεξέλεγκτα!

Φυσικά η Human Rights Watch  δεν ενδιαφέρεται να δει τα βιβλία συμβάντων της  αστυνομίας, για να έχει εικόνα για το αν αυτά που λέει στέκουν ή είναι καραγκιοζηλίκια… Το ξέρει καλά τι είναι αυτά που λέει…. Από μόνη της η εκθεση είναι πολύ αποκαλυπτική των προθέσεων. Η human Rights Watch μάλλον είναι η εμπροσθοφυλακή ή support για άλλου είδους επιχειρήσεις….

Αυτές, λοιπόν,  τις μπούρδες, οι πορτοκαλί εργολάβοι των διαφόρων ιδρυμάτων των βαθέων κέντρων της διεθνούς εξουσίας, να τις πουν αλλού κι όχι σε μας που τρώμε στη μάπα την εγκληματικότητα και  τον λαθροπολυπολιτισμό με άρωμα ω ντε κατρουλίλ σ΄όλο κέντρο της Αθήνας και δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα στο δρόμο.

Αν ημάσταν άλλου τύπου λαός, αυτοί όλοι οι κύριοι που περιφέρονται ασύδοτα, παράνομα, κλέβουν, ληστεύουν, βιάζουν και κατουράνε σε κοινή θέα,  δεν θα είχαν γίνει ανεκτοί από την αρχή.

Βέβαια, οφείλω να παραδεχθώ ότι αν ήμασταν άλλου τύπου λαός, δεν θα υπήρχαν ούτε ως κόμματα στη βουλή όλοι αυτοί που επέτρεψαν να κουβαληθεί εδώ όλος ο αταίριαστος αυτός κόσμος και τον υποθάλπτουν. Γιατι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την ανεξέλεγκτη παρουσία και συμπεριφορά των λαθρομεταναστών κι εμείς που τους επιτρέπουμε να υπάρχουν ακόμα και να μας ταλαιπωρούν.

Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο και να μας τη λένε κιόλας τα ενεργούμενα της νέας τάξης ότι δεν είμαστε ευγενικοί και σε μία τριετία πανελληνίως έχουμε 59 περιστατικά αγένειας, κι ότι αυτό είναι και σοκαριστικό. Έλεος πια!!!

Είμαι μια “ρατσίστρια” λοιπόν (φτου μου!) που κάνω διακρίσεις στο είδος και στην ποιότητα της εγκληματικότητας  που δεν είμαι διατεθημένη να ανεχθώ στη χώρα μου!

Δεν επιθυμώ να κυκλοφορούν φορείς αυτής της βαρβαρότητας.

Κλέφτες και τσαντάκηδες είχαμε κι εμείς.

Αλλά αυτοί εδώ ξεπερνούν κάθε όριο.

Αυτό το πολιτισμικό μοντέλο εγκληματικότητας προσωπικά δεν το γουστάρω καθόλου, όποιος το θέλει να το πάρει στο σπίτι του.

Η human Right Watch αφού κάνει μια βόλτα στο Γουαντάναμο, να έρθει και να τους πάρει τους κυρίους αυτούς από την Ελλάδα, που δεν είναι κατάλληλη για αυτούς και να τους εγκαταστήσει στη χώρα που έχει την έδρα της και να μένουν στα σπίτια αυτών που την χρηματοδοτούν.

Κι εγώ θα περνάω να ελέγχω αν τους φέρονται καλά κι αν γίνονται σεβαστά όλα τους τα δικαιώματα.

ΥΓ.

Το περιστατικό που αναφέρω είναι πραγματικό και το έχω παρακολουθήσει στον ΑΛΤΕΡ πριν κλείσει, στη μεσημεριανή εκπομπή που την έλεγαν νομίζω “Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι”… (δηλαδή μπορείτε να το ελέγξετε)

Είχα σοκαριστεί, γιατί δεν είχα ακούσει να βγαίνει στις ειδήσεις αλλά αυτοί το έβγαλαν γιατί το θύμα ήταν μητέρα ένός εργαζόμενου, τεχνικού νομίζω (εικονολήπτη ή κάτι τέτοιο), που ο συμπαρουσιαστής τον γνώρζε προσωπικά και γνώριζε και τη μητέρα του -το αναφέρει στη συνέντευξη-.

Ο γιος της λοιπόν, μίλησε για το περιστατικό, περιγράφοντας όλα όσα λέω. Οι δράστες ήταν δύο, ο ένας είχε απελαθεί κι είχε επιστρέψει και πάλι λαθραία κι ο άλλος για μαντέψτε; είχε κάνει αίτηση χορήγησης ασύλου!!!! Απίστευτο έτσι;;

Τι είδους κτήνος μπορείς να είσαι για να ζητάς άσυλο και την ίδια ώρα να κακοποιείς μέχρι θανάτου (αν δεν τον προλάβαιναν) γυναίκες της χώρας που ζητάς να σε φιλοξενήσει μόνιμα!!!!

Τους μπλόκαρε ο κόσμος που τους όρμησε (η human rights watch, εδώ θα κατέγραφε αμέσως το περιστατικό της ρατστικής βίας εναντίον των καημένων των “μεταναστών”) και φώναξε την αστυνομία που τους συνέλαβε.

Το περιστατικο νομίζω ότι έγινε στον Νέο Κόσμο, αλλά δεν είμαι σίγουρη…

Κι ο γιος της είπε ότι όταν είδε τη μητέρα του δεν την αναγνώρισε!!!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά είχε πει “δεν υπήρχε μύτη, ήταν μόνο ένα κομμάτι κρέας που κρεμόταν” είχα μείνει κάγκελο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου