Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Συμφωνία με την φιλαρμονική της Κωνσταντινούπολης ο Γιώργος Νταλάρας. Money talks, human rights walks!!

Αυτά, για όσους απόρησαν με τις δηλώσεις του Γεωργίου Νταλάρα – φιλαρμονικάρα. Ο Άνεμος μας υπενθυμίζει: Λογαριάσατε λάθος με το νου σας εμπόροι δε μετριέται πατρίδα λευτεριά με τον πήχη …
Ες Γην εναλίαν Κύπρον (1992) – Μουσική: Μιχάλης Χριστοδουλίδης – Στίχοι: Θεοδόσης Πιερίδης Ερμηνεία: Γιώργος Νταλάρας
OTAN TΡΑΓΟΥΔΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ;


«Δεν διαδήλωσα ποτέ υπέρ του Αμντουλάχ Οτζαλάν, από που συμπεράνατε αυτό;» δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Ραντικάλ, ο Γιώργος Νταλάρας, που με αφορμή την παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη δίνει συνεντεύξεις στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.
Ο ίδιος τονίζει πως για τα προβλήματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων «φταίνε οι εθνικιστές και οι φανατικοί θρησκευόμενοι»!Διαμαρτυρία και κινητοποίηση του καλλιτεχνικού κόσμου υπέρ των κούρδων προσφύγων
Οι Νίκος Κούνδουρος, Λάκης Λαζόπουλος, Παντελής Βούλγαρης,Γιώργος Νταλάρας, Λευτέρης Βογιατζής, Θέμις Μπαζάκα και άλλοι 54 καλλιτέχνες επισκέφθηκαν τον πρόεδρο της Βουλής, στον οποίο επέδωσαν φήφισμα διαμαρτυρίας σχετικά με την υπόθεση Οτσαλάν. Προανήγγειλαν ακόμη μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση την ερχόμενη εβδομάδα στην πλατεία Συντάγματος και ραδιοτηλεοπτικό μαραθώνιο για την οικονομική ενίσχυση των Κούρδων προσφύγων στη χώρα μας.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΛΕΕΙ
δεν βρεθήκαμε εκεί για να στηρίξουμε τον Οτζαλάν. Απου το συμπεράνατε αυτό. Δεν μας άρεσε ο τρόπος προσέγγισης της Ελλάδας στο θέμα του Οτζαλάν. Εμείς διαδηλώσαμε κατά του βαθέως κράτους της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου