Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Η λαθροκυβέρνηση μπροστά στην Ευρώπη

•Χωρίς να ενημερώσει την Ε.Ε. η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, προσπαθεί να περάσει το νομοσχέδιο για την ιθαγενοποίηση των λαθρομεταναστών
•Ως λαθροκυβέρνηση ετεροπροσδιορίζεται πλέον η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία αφού υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, τώρα προσπαθεί να γεμίσει την Ευρώπη με νεο-προσληφθέντες έλληνες αγνώστου προέλευσης.

Στο ευρωκοινοβούλιο ήδη έχει γίνει καταγγελία και εκδικάζεται η υπόθεση για την παράνομη απόδοση ”ιθαγενείας” στους λαθρομετανάστες, (Προσοχή: Μιλάμε για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ που δεν είχε ενημερώσει την ΕΕ. Λογικό, αφού καταστρατηγεί τις συνθήκες, προφανώς όχι για “ανθρωπιστικούς” λόγους…) για κατάχρηση κοινοτικού χρήματος όπως και την μη τήρηση κοινοτικού δικαίου.
Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Jerzy Buzek είναι ”έξαλλος” που η Ελλάδα, μέσω της κυβερνήσεως, ΔΕΝ ενημέρωσε καν για αυτό το νομοσχέδιο που παραβιάζει ρητως τη συνθήκη της Ε.Ε. με το να δίνει αφειδώς την ιθαγένεια και χωρίς τις ”επιφυλάξεις” που αναφέρει η συνθήκη της Λισαβόνας.
Επίσης, αναφέρουν πως οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι άνω των 3.000.000 και ουσιαστικά δίνουμε ”διαβατήριο” για την Ευρώπη στον κάθε εισβολέα χωρίς την ΕΓΚΡΙΣΗ της Ε.Ε. και θα έχουμε ”περιπέτειες”…
Ο λαθρονόμος είναι ο χειρότερος νόμος για παροχή υπηκοότητας σε όλη την Ευρώπη. Ακόμη και ο γαλλικός είναι πιο αυστηρός. Ειδικά ο γαλλικός νόμος ήταν όπως το έκτρωμα που πέρασε στην Ελλάδα αλλά άλλαξε λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε.
Στην Αγγλία ο νόμος είναι στα χαρτιά περίπου όπως ο λαθρονόμος μας. Με μια μεγάλη διαφορά. Δε δίνεται υπηκοότητα σε άτομα που έχουν παραβεί το δίκαιο μετανάστευσης. Αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί με τις βάρκες δε θα έπαιρναν ιθαγένεια στην Αγγλία.
Κάποιοι μιλάνε ακόμη και για 3.000.000 λαθρομεταναστών! Μα όχι, όχι. Είναι μόνο 1.000.000. Όσοι ήταν και πριν δέκα χρόνια. Μπορεί μάλιστα να είναι και λιγότεροι. Τώρα βέβαια ότι στο κέντρο της Αθήνας και στα μέσα συγκοινωνιών οι Έλληνες είναι μειοψηφία είναι άλλο θέμα. Μην είμαστε υπερβολικοί. Η Ασία και η Αφρική δεν είναι τόσο μεγάλες όσο φαίνεται στο χάρτη. Χωράνε στην Ελλάδα. Και το υψηλό πολιτισμικό επίπεδο των λαθρομεταναστών, που προέρχονται από χώρες με μακρά παράδοση ανθρωπιστικών αξιών, θα βοηθήσει στην ομαλή ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία. Μην ανησυχούμε για τίποτα.
Μόνο μια χώρα καραγκιόζηδων θα μπορούσε να έχει αποκλειστικώς λαθραία μετανάστευση και όχι νόμιμη. Μόνο μια χώρα καραγκιόζηδων θα το επιβράβευε αυτό παρέχοντας αφειδώς ιθαγένεια και ξεπουλώντας την ταυτότητα και την υπόστασή της. Μόνο μια χώρα καραγκιόζηδων θα μιλούσε για “δικαιώματα” λαθρομεταναστών τη στιγμή που δεν λογαριάζει τα δικαιώματα των πολιτών της.
Από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου οι άνθρωποι δεν είναι καραγκιόζηδες να μην περιμένουν στήριξη οι τσιφλικάδες του ΠΑΣΟΚ.
Πηγή

Αναρτήθηκε από George

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου