Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Δείτε τι έγραψαν οι «αγανακτισμένοι» Τούρκοι στην πόρτα του Ελληνικού Προξενείου!

 Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν διάφοροι "γνωστοί - άγνωστοι" στην Κωνσταντινούπολη στα γραφεία του Ελληνικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης.

Οι "αγανακτισμένοι" της Πόλης έριξαν μια βόμβα μολότοφ η οποία έσβησε γρήγορα όμως χωρίς να προκαλέσει ζημιές και εν συνεχεία προχώρησαν σε πρόκληση φθορών στα εξωτερικά φυλάκια και το θυρωρείο, τα οποία ήταν εντελώς αφύλακτα παρά την υποχρέωση της τουρκικής αστυνομίας να φυλάσσονται νυχθημερόν.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η πρόσοψη του κτιρίου έχει υποστεί σοβαρές φθορές. Στα μάρμαρα είναι γραμμένα με σπρέυ διάφορα συνθήματα ενώ ξεχωρίζει το "WC" με μεγάλα γράμματα.

Το παράξενο όμως στις φωτογραφίες δεν είναι στην πρόσοψη του κτιρίου αλλά ακριβώς δίπλα, που οι δράστες φρόντισαν να αναφέρουν και την....πολιτική τους "ταυτότητα". 

New World Order-Wake Up

1 σχόλιο:

  1. Πάνω όμως από τις τουαλέτες (WC) γράφει ο τΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Τουρκαλάκος: "Τι τράβηξες βρε Ταγίπ";;; Τώρα, επειδή τα τούρκικά μου είναι επιπέδου Google Translate (χαχαχα) δεν μπορώ να πω με ασφάλεια τι ακριβώς τράβηξε ο Ταγίπ (δεν ήμανε παρών άλλωστε)... προφανώς ΟΧΙ απαραίτητα το καζανάκι, αλλά κάτι άλλο ο κύριος του ÖDP δλδ του κόμματος (χωρίς βουλευτή μέσα στην Τουρκική Βουλή) της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς Özgürlük ve Dayanışma Partisi / Freedom and Solidarity Party / Κόμμα της Ελευθερίας και της Αλληλεγγύης!

    Ayde yoldaş ... tuvalet floş / Έλα τώρα σύντροφε ... τράβα το καζανάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή