Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Ε.Ε.: Χιλιάδες ταυτότητες-μαϊμού λαθρομεταναστών στην Ελλάδα

Το "αφτί" της κυβέρνησης Σαμαρά, αναφορικά με τις χιλιάδες ελληνικές ταυτότητες-μαϊμού, που βρίσκονται στα χέρια τριτοκοσμικών μεταναστών, τράβηξαν... οι κοινοτικοί μας εταίροι.
Στην τελευταία συνάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την αρμόδια Ευρωπαία επίτροπο, τέθηκε το θέμα της εγκυρότητας των ταυτοτήτων που κατέχουν οι "εισαγόμενοι", με τη χώρα μας να κατηγορείται ότι αποτελεί τη "μαύρη τρύπα" στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφαλείας.
Παράλληλα, υποδείχθηκε στην ελληνική πλευρά η αλλαγή των στοιχείων αλλά και της μορφής του σημερινού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ώστε να καθίσταται αδύνατη η πλαστογράφησή της.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν να είναι αναγνωριστικό στοιχείο ενός Έλληνα πολίτη, εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα που έχει καταργηθεί, η ίριδα του ματιού του. Επίσης, σε αυτή θα προστεθεί μία ηλεκτρονική πλακέτα (τσιπ) που θα είναι συμβατή με τα ψηφιακά συστήματα των αστυνομιών της ΕΕ.
Κοινοτικοί αξιωματούχοι απαίτησαν από τους Έλληνες ομολόγους τους να εκδώσουν νέες ταυτότητες που θα θυμίζουν πιστωτικές κάρτες, στις οποίες θα καταχωρούνται: το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης, η ίριδα των ματιών, τα δακτυλικά αποτυπώματα, η οικογενειακή κατάσταση, το επάγγελμα, ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, η ομάδα αίματος και ο τόπος κατοικίας.
Επέμεναν επίσης στη "χαρτογράφηση" όλων των αλλοδαπών που μπαίνουν νόμιμα ή παράνομα στη χώρα μας και στη δημιουργία μιας κεντρικής βάσης δεδομένων, όπου θα καταχωρούνται τα στοιχεία τους, προκειμένου να εντοπισθούν άτομα που ανήκουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις.Εγχείρημα δύσκολο, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αφού το σύνολο των (νεο)εποικιστών στερείται κάποιου επισήμου εγγράφου (διαβατήριο, πιστοποιητικό γέννησης κ.α.) που να πιστοποιεί την ταυτότητά τους. Οι περισσότεροι δε, δηλώνουν Παλαιστίνιοι ή Αφγανοί, ενώ προέρχονται από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές ή τις χώρες του Μαγκρέμπ.
Σύντομα μάλιστα, θα μεγαλώσει ο "μεταναστευτικός" πονοκέφαλος για τις αρμόδιες αρχές, καθώς σύμφωνα με ομολογία του υπουργού Δημοσίας Τάξης Νίκου Δένδια, η Ελλάδα θα δεχθεί τουλάχιστον 20.000 Σύριους πρόσφυγες. Οι τελευταίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι σαλαφιστές, ένα από τα πιο ακραία κινήματα του Ισλάμ, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την εθνική ασφάλεια, ειδικά όταν υπάρχουν 'Ηδη, όπως αποκάλυψε ο "ΕΚ", πυρήνες εξτρεμιστών μουσουλμάνων που παρακολουθούνται από την ΕΥΠ. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι στις τάξεις των νεοεισερχόμενων υπάρχουν πολλοί στρατιωτικοί που λιποτάκτησαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Συρίας και επομένως γνωρίζουν πολύ καλά την χρήση των όπλων.
Τρομακτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου