Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Για πόσο ακόμα θα αφήνουμε τους ανθέλληνες και προδότες ατιμώρητους;

Ο Πάγκαλος ανταγωνίζεται τον Φαλμεράιερ


“Ο Ιουστινιανός δεν ήταν Έλληνας, ο Τσιμισκής δεν ήταν Έλληνας και οι Παλαιολόγοι μόλις είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι είναι Έλληνες..”

Ούτε τα πήραμε από “φοιτητές του κ…ου στην Οξφόρδη..”, ούτε τα έγραψε ο Ελεύθερος τύπος..
Αυτά που θα ακούσετε στην συνέχεια είναι απόσπασμα από την Ομιλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, από το 6ο Ελληνοτουρκικό Συνέδριο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. (18 Σεπτεμβρίου 2010).
Είναι ηχητικό απόσπασμα από την επίσημη ιστοσελίδα του κ. Αντιπροέδρου.
Ακούστε το…



Το μάθαμε και αυτό…

Κατά τον κ. Πάγκαλο, “Ο Ιουστινιανός δεν ήταν Έλληνας, ο Τσιμισκής δεν ήταν Έλληνας και οι Παλαιολόγοι μόλις είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι είναι Έλληνες.
”Μάλιστα καλά ακούσατε …
Τα συμπεράσματα δικά σας.



Υ.Γ
Σύμφωνα με το wikipedia Ο Γιάκομπ Φίλιπ Φαλμεράιερ (Γερμανικά: Jakob Philipp Fallmerayer 10 Δεκεμβρίου 1790, Τιρόλο – 26 Απριλίου 1861, Μόναχο) ήταν Αυστριακός περιηγητής, δημοσιογράφος, πολιτικός και ιστορικός, περισσότερο γνωστός για τις περιηγητικές αφηγήσεις του και τις θεωρίες του σχετικά με τη φυλετική καταγωγή των Νεοελλήνων. Στο έργο του “Ιστορία της χερσονήσου της Πελοποννήσου κατά τους Μεσαιωνικούς Χρόνους” διατυπώνει την άποψη πως οι Έλληνες της νεότερης εποχής δεν κατάγονται από την φυλή των αρχαίων Ελλήνων, αλλά προέρχονται από Σλάβους που εισέβαλαν στην Ελλάδα κατά την περίοδο του Μεσαίωνα και Αλβανούς που εξαπλώθηκαν κατά τον ύστερο Μεσαίωνα και τους νεότερους χρόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου