Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια κατά του Αλαβάνου

Κινούμενος στόχος έγινε ο άνθρωπος που προωθεί την λαθρομεταναστευτική πολιτική

Επίθεση με πέτρες, αυγά και γιαούρτια από ομάδες κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δέχτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, με την "Ελεύθερη Αττική" Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος πραγματοποιεί αυτή την ώρα (απόγευμα Παρασκευής 22.10.2010) περιοδεία στις πλατείες Βικτωρίας, Αγίου Παντελεήμονα και Αμερικής.

Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια η παρουσία της στην Πλατεία είχε το ρόλο της συγκάλυψης.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι "η "Ελεύθερη Αττική" δεν αναγνωρίζει κανένα άβατο, ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα, ούτε πουθενά αλλού".
Προφανώς, ο κύριος Αλαβάνος, κατανοώντας τι ακριβώς έχει κάνει εις βάρος των κατοίκων αυτών των περιοχών, ζητάει να προστατεύεται από την Αστυνομία. Το ζητούμενο είναι, γιατί δεν ζητάει από την Αστυνομία να προστατεύει τους κατοίκους από την εισαγόμενη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών...!
Και μία συμβουλή προς τον κάθε κύριο Αλαβάνο: Δεν μπορείτε να πηγαίνετε στο σπίτι του κρεμασμένου και να μιλάτε για σχοινί... Απλά δεν μπορείτε.


Κωνσταντίνος




Δήλωση κατοίκου για τις δηλώσεις Αλαβάνου


Όχι κύριοι, δεν είμαστε ακροδεξιοί. Δεν είμαστε τίποτε άλλο παρά μόνο κάτοικοι που δεν ανεχόμαστε την πολιτική αλητεία, την δημοσιογραφική αλητεία και την δικαστική αλητεία.

Γι αυτό άλλωστε θα δείτε και στους κάδους σκουπιδιών στην Αχαρνών να γράφουν επάνω τους
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
ΔΙΚΑΣΤΕΣΤο αποψινό ήταν προβοκάτσια του βλάκα του Αλαβάνου, για να πέσουμε στην παγίδα και να γίνουν συλλήψεις κατοίκων. Γι αυτό καθόταν με τα γιαούρτια επάνω του και περίμενε να του πάρουν πλάνα όλες οι κάμερες που "έτυχε" να βρίσκονται στην πλατεία.
Mόνο ντροπή, περιφρόνηση και φτύσιμο σας αξίζει. Σε όλους.
Και το ότι το καταδικάζετε, αναγκασμένοι είστε να το κάνετε κι εσείς και όποιος το κάνει, γιατί ξέρετε πολύ καλά κι εσείς και όλοι ότι έρχεται η σειρά σας. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Κύριε Αλαβάνε τα παιδιά απο δίπλα σας κατα την πορεία σας σήμερα στον Αγίο Παντελεήμονα που φορούσαν τα κράνη είναι...

άτομα τα οποία έιναι στο συνδυασμό σας???? Γιατί εμένα μου φαίνονται περισσότερου για άτομα τα λέγονται και ως ΓΝΩΣΤΟΊ ΆΓΝΩΣΤΟΙ!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου