Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Anna’s new school- Και στα αγγλικά οι εργασίες!

Πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το Νέο Λύκειο που προωθεί η Αννα Διαμαντοπούλου. Πολλές οι ενστάσεις και δικαιολογημένες. Η μεγαλύτερη αλλαγή ίσως είναι η εκπόνηση ομαδικών και ατομικών ερευνητικών εργασιών. Και εδώ χωράει πολύ συζήτηση, αλλά δείτε πώς ανοίγουν οι κερκόπορτες της άλωσης της ελληνικής γλώσσας. Κάποιες από αυτές τις εργασίες θα ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!


Μετά δηλαδή το υποχρεωτικό μάθημα Αγγλικών στα παιδάκια πρώτης δημοτικού, όπου θα εκπαιδεύονται με έναν ιδιότυπο τρόπο ως δίγλωσσα αφού θα ξεκινούν να μαθαίνουν παράλληλα ελληνική και αγγλική, το επόμενο βήμα είναι η εκπόνηση των εργασιών σε μια ξένη γλώσσα παραγκωνίζοντας την επίσημη γλώσσα του κράτους!

Δεν πέφτουμε απ’τα σύννεφα βεβαίως. Η κα Διαμαντοπούλου, μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, από την εποχή που ήταν επίτροπος στην ΕΕ έκανε προτάσεις ώστε να γίνει η αγγλική δεύτερη επίσημη γλώσσα της χώρας. Τώρα κάνει ότι μπορεί από την θέση που βρίσκεται, να περάσει ανθελληνικές θέσεις. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Να αλλάξουν και τα Πανεπιστημιακά πτυχία ίσως και να επιβάλλουν κι εκεί την αγγλική ώστε να γίνεται αποδεκτό από ξένα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα; Δεν αποκλείεται!

Φυσικά κανείς λογικός άνθρωπος δεν είναι κατά στην γλωσσομάθεια. Αλλά όταν η εκμάθηση μίας γλώσσας γίνεται παραγκωνίζοντας την επίσημη του κράτους, ή όταν οι ενδοσχολικές εργασίες στο ελληνικό σχολείο να εκπονούνται στην αγγλική, τότε τα πράγματα μοιάζουν εξόχως επικίνδυνα. Γιατί η γλώσσα δεν είναι ένα απλό εργαλείο επικοινωνίας. Είναι σκέψη, ιδέες και πολιτισμός. Όταν υποβαθμίζεις την γλώσσα σου υποβαθμίζεις τον πολιτισμό σου.

Δυστυχώς κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν άκουσα να κάνει μνεία στο ζήτημα.

αἰέν ἀριστεύειν

Πηγή

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Είναι δυνατόν; Τόσοι ανθέλληνες στον ίδιο τόπο και την ίδια χρονική περίοδο;

Δὲν εἶναι δυνατόν νὰ μαζεύτηκαν τόσοι ἠλίθιοι σὲ αὐτὸν τὸν τόπο, τὴν ἴδια χρονικὴ περίοδο!


Βλέπετε τὴν Στάη. Ἡ ὁποία, γιὰ νὰ "ἁρπάξῃ" λίγη δόξα ἀπὸ τὴν βλακεία καὶ τὴν ψευτιά, ἀναφερομένη στοὺς ἥρωες τῆς Ἑλληνικῆς ἐπαναστάσεως, ἐρώτησε: "μὰ καλὰ, αὐτὰ τὰ πρόσωπα ὑπῆρξαν";

Ὄχι "καλή" μου… Δὲν ὑπῆρξαν… Τώρα ξεκινοῦν ἀπὸ κάπου… Ἄγνωστο τὸ ποῦ… Κι ἔρχονται…
Ὅταν θὰ φθάσουν μὲ τὸ καλό, θὰ σὲ φωνάξουμε νὰ τοὺς γνωρίσῃς… Μὴν βιάζεσαι…
Βλέπετε κάθε βερεμοτατσοπουλολιακοδραγωνορεπουσοφραγγουδάκηδες. Εἶναι παράλογον! Ἀκόμη καὶ νὰ τοὺς ἔδερναν, δὲν θὰ ὁμολογοῦσαν τὶς ἀλήθειες! Τόσο ἀντί- εἶναι! Κι ὅλοι μαζί! Τὴν ἴδια στιγμή! Σὰν νὰ ἔκαναν ἀνασκαφὲς σὲ ὅλους τοὺς βόθρους τῆς ὑφηλίου, νὰ μάζεψαν τὰ μεγαλύτερα κόπρανα, καὶ νὰ πέταξαν ὅλα ἐδῶ… Τὴν ἴδια στιγμή!

Δὲν εἶναι δυνατὸν ὁ κόσμος νὰ καίγεται, νὰ ἑτοιμάζεται γιὰ νὰ γυρίσῃ ἀνάποδα, κι αὐτοὶ τὸν καϋμό τους καὶ τὸν χαβά τους…. Ἐκεῖ, προσηλωμένοι στὸν μοναδικό τους σκοπό! Νὰ χαμηλώσουν, νὰ μικρύνουν ὅσο περισσότερο γίνεται τοὺς Ἕλληνες καὶ τὴν Ἑλλάδα!!! Καὶ πασχίζουν ἔντονα, βιάζονται… Σὰν νὰ θέλουν κάτι νὰ προλάβουν... Ἀλλὰ τί;

Δὲν ξέρω ποιοί εἶναι τελικῶς οἱ περισσότεροι. Οἱ ἠλίθιοι ἢ οἱ ἀνθέλληνες; Ἀναρωτιέμαι!!!

Βλέπω ὅμως τὸ χρῆμα… Πολύ χρῆμα… Ῥέει σὰν ποτάμι… Ῥέει καὶ ἐξαγοράζει!!! Καὶ παρασύρει… Καὶ εἶναι αὐτὸ ποὺ δικαιολογεῖ τὴν "σύμπτωσιν" τῶν γεγονότων! Ἠλίθιοι κι ἀνθέλληνες… Ταὐτοχρόνως…. Μία καλὰ μαγειρεμένη σούπα!

Ἀλλὰ αὐτὸ τὸ ποτάμι εἶναι γεμᾶτο ἀκαθαρσίες! Ἕνα ποτάμι μολυσμένο! Ἕνα ποτάμι βρώμικο…. Ἀνθυγιεινό… Ἐπικίνδυνο…

Ἀλλὰ δὲν ἔχουν λάβει ὑπ’ ὄψιν τοὺς κρουνούς! Αὐτοὶ θὰ ἀνοίξουν σὲ λίγο… Σὲ πολύ λίγο…

Γιὰ ἐτοῦτο αὐτὸ τὸ ποτάμι, ὅση μπόχα κι ἐὰν βγάζῃ, ἐμεῖς ξέρουμε… Δὲν μᾶς τρομάζει!

Γιὰ ἐτοῦτο καὶ σὲ ἐμᾶς δρᾶ ἀνάποδα…

Ἀντὶ νὰ μᾶς βρωμίζῃ μᾶς βοηθᾷ νὰ φθάσουμε πιό γρήγορα στὴν κάθαρσι!!!

Ἀλλὰ πόσοι ἄλλοι γύρω μας, στὴν αὐλή μας, στὴν γειτονιά μας, στὸν πλανήτη μας, καταλαβαίνουν πὼς πίσω ἀπὸ αὐτὸ τὸ σιχαμερό ποτάμι ἔρχεται ὁ χείμαρρος τῆς καθάρσεως;

Δὲν ξέρω. Καὶ δὲν ἔχει σημασία.

Οἱ καταστάσεις τρέχουν!

Καὶ ἡ ζωὴ συνεχίζεται! Ἔτσι φαίνεται τοὐλάχιστον…. Γιὰ ὅσο ἀκόμη….

Διότι σὲ λίγο οἱ κρουνοὶ τῆς καθάρσεως ἀνοίγουν…

Πηγή

Κερατέα: Οι πάνθηρες της καθεστωτικής «δημοκρατίας»!

Του Θύμιου Παπανικολάου

Ένα τζάμι να σπάσει σε κάποια διαδήλωση τρέχουν, σαν τα κοράκια, οι «πόρνες» του τηλεθεάματος για να δείξουν τους «ταραξίες» που καταλύουν τη «δημοκρατία»!!!

Επί μήνες οι δυνάμεις καταστολής πολιορκούν τους κατοίκους της Κερατέας, τους βομβαρδίζουν με τόνους δακρυγόνα, βιοπραγούν αγρίως και η «ευαίσθητη», πλουραλιστική «ενημέρωση», αλλά και τα κόμματα ή Μεσσίες (Μίκης) που κηρύσσουν «ανυπακοή», δεν βγάζουν άχνα…

Στη Κερατέα έχουμε πόλεμο και ουδείς ασχολείται…

Στην Κερατέα το πράσινο κράτος και παρακράτος, επί τρεις μήνες, εξαπολύει άγριες πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον των κατοίκων της περιοχής και οι πάντες σφυρίζουν κλέφτικα…

Τώρα η κυβέρνηση με τις κατασταλτικές της στρατιές ετοιμάζει την τελευταία πολεμική έφοδο και πάλι οι «δημοκράτες» Φιλισταίοι σιωπούν, δηλαδή επικροτούν την κυβερνητική κακουργία, την αυθάδη κατάλυση και αυτών των κανόνων και νόμων της δικής τους αστικής δημοκρατίας.

Ο ηρωικός αγώνας των κατοίκων της περιοχής αποκαλύπτει χειροπιαστά τη φύση της «δημοκρατίας» τους και το ρόλο των καθεστωτικών κομμάτων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αυτό-ονομάζονται «αριστερά» κόμματα».

Όταν ο λαός ξεφύγει από το ρόλο που του επιφυλάσσουν τα καθεστωτικά κόμματα, όταν αρχίζει να απειθαρχεί στα καθεστωτικά και κομματικά διατάγματα, όταν σπάει τις καθεστωτικές και κομματικές αλυσίδες, ΤΟΤΕ από «καλός λαός» μεταβάλλεται σε «αναρχούμενος όχλος», σε «άσχημος λαός», σε «εγκληματικός λαός» που καταλύει τη …λαϊκή κυριαρχία!!!

Τότε όλοι οι αδιάλλακτοι της «δημοκρατικής ευαισθησίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ενώνονται και με μια φωνή προστάζουν: «αυτός ο όχλος πρέπει να κομματιαστεί, να μαχαιρωθεί κρυφά και φανερά, για τον ίδιο λόγο που σκοτώνουμε ένα λυσσασμένο σκυλί»!!!

Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους!!!!

Αυτή τη «δημοκρατία» ξεσκεπάζει ο ηρωικός αγώνας των κατοίκων της Κερατέας: Τη «δημοκρατία» της υστερικής εισαγγελικής γλώσσας του καθεστώτος, των ΜΑΤ και των μηχανισμών σφαγής του λαού…

Εδώ, όμως απαστράπτει και η θηριώδης υποκρισία της καθεστωτικά ενσωματωμένης «αριστεράς».

Μιλάει για «ανυπακοή», αλλά μπροστά σε αγωνιστικές πράξεις ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ, οι κήρυκες της «ανυπακοής» εξαφανίζονται.

ΟΧΙ μόνο δεν τρέχουν σε πρακτική συμπαράσταση, όχι μόνο δεν κινητοποιούν τις κομματικές τους στρατιές (που τις κατεβάζουν κάθε τόσο σε γιορταστικές παρελάσεις στους δρόμους της Αθήνας) στις εστίες της αγωνιστικής ανυπακοής (Κερατέα), αλλά ούτε και ρητορικά δεν αναδεικνύουν το ζήτημα της Κερατέας ή άλλων εστιών αντίστασης στη δικτατορική κυβέρνηση της τρόικας.

Ο Αγώνας των κατοίκων της Κερατέας ξεγυμνώνει κάθε κάλπικο παρά, όλους αυτούς τους μεταμφιεσμένους με «αριστερά» χρώματα υπαλλήλους του καθεστώτος.

Ο Αγώνας αυτός τρομάζει του πάντες, ακριβώς γιατί αποτελεί το υπόδειγμα των αυθεντικών λαϊκών αντιστάσεων.

Πηγή

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ανασκόπηση των πιο σημαντικών video που φιλοξενήθηκαν σ'αυτο το blog

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!Λογικό, αφού είναι οι μελλοντικοί πολίτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Η κάρτα των ιλλουμινάτι του 1982: Ιαπωνία 2011;

Η κάρτα απο το παιχνίδι των Ιλλουμινάτι το 1982.
Κρατηθείτε τώρα!
Αυτό που όλοι νόμιζαν ότι δείχνει, δηλαδή το big ben στην Αγγλία
Αυτό που δείχνει στη πραγματικότητα είναι το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που λέγεται Ginza
Ταιριάζει απόλυτα μέχρι και τα κολονάκια στη κορυφή του.
Οι άνθρωποι στη κάρτα είναι ασιάτες.
Το κείμενο της κάρτας γράφει "συνδιασμός δύο καταστροφών στον ίδιο τόπο", όπως και είναι, σεισμός και πυρηνική καταστροφή.
Η ώρα στο ρολόι είναι 11 και 11… Κάτι σημαίνει αυτό. Το αγαπημένο νούμερο των illuminati είναι το 11
Δες και μερικές απο τις κάρτες των Illuminati  εδώ .

Παραθέτουμε και το Big Ben για τις απαραίτητες συγκρίσεις!


ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ

Όταν το γιαούρτι γράφει την δική του ιστορία

Ναι, ο Πάγκαλος για άλλη μια φορά προκάλεσε το χάος με την παρουσία του. Αυτή τη φορά σε μια κυριολεκτικά εμπόλεμη ζώνη. Ο λαός ξύπνησε, αηδίασε, κάνει σαματά. Το βίντεο που ακολουθεί, έρχετε να προστεθεί μαζί με τα υπόλοιπα, σε... εκείνα που δείχνουν φοιτητές αναρχικούς (όπως είπαν για το γιούχο του Παρισίου), κοπρίτες, αλήτες και χαραμοφαϊδες, αλλά και κατοίκους των γύρω περιοχών που αντιδρούν σε κάτι τόσο ευαίσθητο για την πόλη τους. Δείτε το βίντεο από την χθεσινοβραδυνή επιδρομή γιαουρτιών και ύβρεων κατά του Πάγκαλου και λύστε μας μια απορία! Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να ξαναβγεί και να εμφανιστεί σε δημόσια θέα ή όχι;
Το βίντεο προέρχεται από το http://lavreotiki.com/

Το έμαθαν με e-mail!!!

"Ίμια νο2" και άρνηση υπεράσπισης από την κυβέρνηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην ΑΟΖ, αλλά και ακόμα και στην υφαλοκρηπίδα (!) συνιστούν τα νεότερα στοιχεία που φέρνει στην δημοσιότητα το defencenet.gr για την τουρκική πειρατεία στο ιταλικό σκάφος το περασμένο Σάββατο. Η άρνηση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης επιτρέπει στην Τουρκία να να δημιουργήσει de facto καταστάση με την χρήση όπλων και βίας στο επεισόδιο που διήρκεσε από την περιοχή νότια της Καρπάθου και διήρκεσε μέχρι το Καστελόριζο και να έχει προκαλέσει κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη με τις "γκρίζες ζώνες" στα Ίμια.
Ταυτοχρόνως επέτρεψε στην Άγκυρα να δηλώσει ότι "Δεν θα επιτρέψει το καθορισμό της ΑΟΖ Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ, "αναίμακτα", σε ένα επεισόδιο ναυτικής πειρατείας που κρατήθηκε μυστικό, και το οποίο πραγματοποιήθηκε από τη τουρκική κορβέτα Badirma σε βάρος του ιταλικού ερευνητικού σκάφους "Explora", νότια του Καστελορίζου, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και φυσικά εντός της ελληνικής ζώνης ελέγχου και ευθύνης για αποστολές SAR!

Ας δούμε τα νεότερα στοιχεία που συνέλλεξε το defencenet.gr για το επεισόδιο.

-Η τουρκική κορβέτα πλησίασε για πρώτη φορά το ιταλικό σκάφος στην περιοχή νότια της Καρπάθου. Εκεί του έστειλε το εξής σήμα: "Είστε σε τουρκική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, δεν έχετε κανένα δικαίωμα και καμία άδεια να πραγματοποιείτε εργασίες εδώ"! Όλα αυτά όχι απλώς ελληνικής υφαλοκρηπίδας, αλλά και εντός περιοχής ελληνικού δικαιώματος "αστυνόμευσης" λόγω FIR.

-To ιταλικό σκάφος απαντά ότι έχει λάβει άδεια από τις ελληνικές αρχές και οι Τούρκοι απαντούν ότι "Εδώ είναι τουρκική ΑΟΖ και πρέπει να απομακρυνθείτε" σε διαφορετική περίπτωση θα ανοίξουμε πυρ"!.

-Το ιταλικό σκάφος ενημερώνει την Ελλάδα. Κανείς δεν απαντά. Κανένα ελληνικό σκάφος δεν παίρνει εντολή να πλεύσει για προστασία του ιταλικού παρά το γεγονός ότι τα ραντάρ έχουν εντοπίσει την τουρκική κορβέτα κοντά στο ιταλικό σκάφος.

-Το αυτονόητο, δηλαδή να ζητηθεί η απομάκρυνση του τουρκικού σκάφους από το Πολεμικό Ναυτικό δεν συνέβη.

-Στο ΓΕΕΘΑ λένε ότι "Το βράδυ μάθαμε τι έγινε από ένα mail που έστειλαν οι Ιταλοί"!

-Οι Τούρκοι παρακολουθούν το σκάφος που περιμένει οδηγίες από την Ελλάδα και δεν έρχονται. Νοτιοανατολικά της Ρόδου, ετοιμάζονται να ανοίξουν πυρ και στέλνουν τελευταία προειδοποίηση. Οι Ιταλοί σταματούν τις εργασίες,

-Τους παρακολουθούν μέχρι την είσοδο στην κυπριακή ΑΟΖ και οπότε και αποχωρούν οι Τούρκοι!

Όλα αυτά το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαρτίου, με πρωταγωνιστές το ιταλικό ερευνητικό πλοίο «Explora» που έπλεε στο Αιγαίο με κατεύθυνση την Κύπρο και τελικό σταθμό το Ισραήλ. Το ιταλικό πλοίο μελετούσε τη διαδρομή, στην οποία θα ποντιστεί οπτική ίνα, που θα συνδέει την Ιταλία με το Ισραήλ.

Η πλοιοκτήτρια ιταλική εταιρεία είχε ζητήσει από την ελληνική κυβέρνηση τις σχετικές άδειες, προκειμένου να χαρτογραφηθεί η διαδρομή που σχεδιάζεται να γίνει η πόντιση της οπτικής ίνας, δεδομένου ότι οι εργασίες θα γίνουν σε ελληνική υφαλοκρηπίδα. Με απόλυτη σαφήνεια δηλαδή, η ιταλική πλευρά αναγνώρισε ότι στην περιοχή νοτιοανατολικά της Ρόδου και της Καρπάθου και νοτιοδυτικά του Καστελόριζου η υφαλοκρηπίδα ανήκει στην Ελλάδα. Η Αθήνα εξέδωσε μάλιστα και σχετική navtex, με την οποία δινόταν η απαραίτητη άδεια στην ιταλική πλευρά να χαρτογραφήσει την περιοχή που στη συνέχεια θα ποντιστεί η οπτική ίνα.

Το κρίσιμο είναι ότι η πρόκληση δεν απαντήθηκε από ελληνικής πλευράς, όπως έπρεπε να απαντηθεί με αποστολή επί τόπου ελληνικού πολεμικού σκάφους και εκδίωξη των Τούρκων-πειρατών, αλλά επιχειρήθηκε να μείνει κρυφό μέχρι σήμερα που έγινε διάβημα στην Άγκυρα.

Η τουρκική κορβέτα «Badirma» κλάσης Α69 προσέγγισε το ιταλικό πλοίο «Explora» δύο φορές. Την πρώτη Νότια της Καρπάθου -περίπου στο νότιο τμήμα του ελληνικού FIR- και τη δεύτερη Ν. Ν.Α. της Ρόδου.

Το θέμα είναι, επαναλαμβάνουμε ότι η Ελλάδα δεν δικαιολόγησε την κίνηση των Ιταλών να ζητήσουν άδεια από το κυρίαρχο κράτος και δεν έστειλε δύναμη για να το προστατέψει, άρα έθεσε εκ των πραγμάτων από μόνη της θέμα αμφισβήτησης ΑΟΖ. Το φοβικό σύνδρομο της ελληνικής κυβέρνησης δημιουργεί πλέον τεράστια ζημιά στα εθνικά συμφέροντα. Άρα με διπλωματικούς όρους αποδέχθηκε de facto καταστάσεις.

Το επεισόδιο δεν κλιμακώθηκε. Το ιταλικό πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του, οι Τούρκοι κατέγραψαν τη διαφωνία τους με τα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας (η οποία ωστόσο αναγνωρίστηκε από ένα τρίτο κράτος, που ευθυγραμμίστηκε απολύτως με τις ελληνικές απόψεις και το διεθνές δίκαιο), ενώ η ελληνική κυβέρνηση είχε επιλέξει να μην αποστείλει πολεμικό πλοίο στην περιοχή, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας έντασης και σταμάτησαν την παρακολούθηση του Ιταλικού πλοίου μόλις εγκατέλειψε την ελληνική ΑΟΖ και εισήλθε στην αντίστοιχη κυπριακή.
 
Πηγή

Το Ράδιο Αρβύλα επιτίθεται στους Bloggers

Στις πρόσφατες αναταραχές τις Αιγύπτου, ένας δημοσιογράφος της γειτονικής χώρας, δήλωσε πως στο πλάνο που τράβηξε γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο εμφανίστηκε ο Πράσινος Ιππέας της Αποκάλυψης. Η δήλωση αυτή αποτέλεσε θέμα του γνωστού Top της εκπομπής Ράδιο αρβύλα, όπου και ορθώς οι παρουσιαστές της δημοφιλούς εκπομπής, σχολίασαν το θέμα με χιούμορ και ειρωνεία. Το θέμα μάλιστα, ήταν το τελευταίο μετά το διαφημιστικό διάλειμμα. Ακριβώς μετά, ο Κανάκης κάνει μια προσπάθεια να επαναφέρει το θέμα με σκοπό να θίξει τη σοβαρότητα των Blogs. Υπενθυμίζω πως το βίντεο προβλήθηκε από μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο και όχι από ερασιτεχνική κάμερα κάποιου ακτιβιστή, blogger κτλ.
Είναι πραγματικά απορίας άξιο, γιατί το Ράδιο Αρβύλα, σταμάτησε την κριτική στους πολιτικούς, τη μαύρη προπαγάνδα των δελτίων ειδήσεων, τα ρουσφέτια, τη ευτελή θεματολογία των μεσημεριανών εκπομπών, τους τηλεκανίβαλους και τα υπόλοιπα κακώς κείμενα στην Ελλάδα.

Την ώρα που η Ελλάδα περνάει τις δυσκολότερες μεταπολιτευτικές της μέρες, οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν να "ελαφρύνουν" τη θεματολογία του επικαλούμενοι, λόγους ψυχικής κούρασης.

Αλλά ακόμα και αν δεχτούμε αυτό, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε την αναίσχυντη επίθεση εις βάρος όλων των blogs, τη στιγμή που είναι τα μοναδικά ελεύθερα μέσα ενημέρωσης των πολιτών. Αν έβγαλαν 10 blogs κ. Κανάκη τη συγκεκριμένη είδηση, αν και όπως φαίνεται στο βίντεο δεν ξέρετε τι λέτε και απλά μεταδίδεται πληροφορίες στην τύχη, αυτός δεν είναι λόγος να ειρωνεύεστε μια τεράστια διαδικτυακή προσπάθεια χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που κάνουν αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι "δημοσιογράφοι" των μεγάλων ΜΜΕ.

Καλύτερα να κοιτάξετε τα χάλια του καναλιού που εργάζεσθε, το οποίο πληρώνει ανθρώπους για να δημιουργούν κομματικές γραμμές και τηλετρομοκρατικά ψεύδη. Να κοιτάξετε τα χάλια της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει γεμίσει από τηλεπόρνες, ανεπάγγελτους τηλεκριτικούς και άτομα με πνευματική αναπηρία. Βέβαια τότε, θα χαλάσετε και τη θεματολογία σας.

Το θέμα είναι εξαιρετικά απλό. Εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια έχουν χάσει το μπούσουλα γιατί επιτέλους, ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη. Όσο το blogging κερδίζει έδαφος, τόσο χάνουν αυτοί.

 Για να μην υπερβάλλουμε το σχόλιο του Κανάκη δεν ήταν τίποτα, μπροστά στην επίθεση που πρόκειται να δεχτούν οι Έλληνες ιδιοκτήτες ιστολογίων το επόμενο διάστημα. Οι προσαγωγές για την αναδημοσίευση ενός απλού mail, ήταν το σύνθημα. Αναμείνατε στα ιστολόγια σας

Πηγή

Ιάπωνες...τι λαός

Παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες την ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου ζημιά που υπέστη η Ιαπωνία....Εχω συγκινηθεί και έχω εκπλαγεί με την αξιοπρέπεια,την καρτερικότητα και την "κουλτούρα" αυτών των ανθρώπων.

Εκατοντάδες άτομα σε ουρές για συσσίτιο η νερό και κανείς δεν προσπάθησε να προσπεράσει η να ποδοπατήσει τον προηγούμενο.Καρτερικά περιμένουν...

Ακουσα για μείωση της τιμής της βενζίνης και των τροφίμων στα σούπερ μάρκετ για να βοηθηθούν οι πληγέντες,τη στιγμή που σε κάποια άλλη χώρα αυτό θα ήταν λόγος για αισχροκέρδεια.

Ειχα χίλους λόγους να ντρέπομαι που ζω στην Ελλάδα.Τώρα έχω πολύ περισσότερους....

Αναγνώστης

Πηγή

H καλύτερη οικονομοτεχνική ανάλυση που έγινε ποτέ για την Ελλάδα,Δημήτρης Kαζάκης ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!

Καμμένος και Μαριάς μας διαφωτίζουν για άλλη μια φορά

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ιαπωνία: Ο σεισμός, μετακίνησε τον άξονα της Γης, κατά σχεδόν 10 εκατοστά και το κεντρικό νησί της χώρας κατά 2,4 μέτρα

Ο πιο δυνατός σεισμός που έχει καταγραφεί στην ιστορία της Ιαπωνίας φαίνεται ότι έχει μετακινήσει το κεντρικό νησί της χώρας κατά 2,4 μέτρα, ενώ μετατόπισε και τον άξονα της Γης κατά σχεδόν 10 εκατοστά, όπως δήλωσαν σήμερα επιστήμονες
.
"Γνωρίζουμε ότι ένας σταθμός GPS μετακινήθηκε (κατά 2,4 μέτρα)", δήλωσε ο Κένεθ Χάντατ, αμερικανός γεωφυσικός, στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Το Εθνικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστιολογίας της Ιταλίας ανέφερε ότι σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα μίας έρευνας που διεξήγαγε ο χθεσινός σεισμός μεγέθους 8,9 βαθμών που έπληξε την Ιαπωνία μετακίνησε τη Γη στον άξονα της κατά σχεδόν 10 εκατοστά.

Οι επίπτωσεις αυτού του σεισμού στον άξονα της Γης είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές του σεισμού 9,1 βαθμών που έπληξε την Ινδονησία το 2004. Σημαντικότερες επιπτώσεις φάινεται ότι είχε μόνο ο σεισμός που έπληξε τη Χιλή το 1960, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του ινστιτούτου Αντόνιο Πιερσάντι.

Δες και εδώ το άρθρο Η ΓΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Το 2010 επιστήμονες από τη NASA είχαν δηλώσει ότι ο σεισμός 8,8 βαθμών που σημειώθηκε στη Χιλή τον Φεβρουάριο του 2010 ήταν τόσο δυνατός ώστε μπορεί να μείωσε τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Ρίτσαρντ Γκρος που εργάζεται στο Jet Propulsion Laboratory της NASA ανακάλυψε ότι ο περσινός σεισμός της Χιλής μετακίνησε τον άξονα της Γης κατά περίπου 8 εκατοστά.

Η μετακίνηση του άξονα πάνω στον οποίο ισορροπεί η μάζα της Γης αλλάζει ανεπαίσθητα το χρόνο που χρειάζεται η Γη για να κάνει μία πήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο. Ετσι μετά το σεισμό της Χιλής η διάρκεια της ημέρας μειώθηκε κατά 1,26 μικροδευτερόλεπτα.


Πηγή

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Θέλω να γίνω μουσουλμάνος μετανάστης!

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ!

Επιτρέψτε μου να ζητήσω τη βοήθειά σας για την εκπλήρωση μιας μεγάλης μου επιθυμίας. Ευελπιστώ πως θα δείτε το θέμα μου ευνοϊκά, καθώς γνωρίζω τις διαχρονικές ευαισθησίες σας για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Κύριε Παπανδρέου, όσο και αν ακούγεται παράξενο, θέλω να γίνω ένας κλασικός, μουσουλμάνος μετανάστης στην Ελλάδα. Πακιστανός, Τούρκος, Μπακλαντέζος, Ιρακινός, Σουδανός, Μαροκινός, Αιγύπτιος ή Νιγηριανός, αδιάφορο. Υπάρχουν πλέον τόσοι πολλοί μουσουλμάνοι, που ήρθαν – και έρχονται – παράνομα στην Ελλάδα, που θεωρώ ότι είναι νόμιμο και καλύπτει τα στάνταρτ της διεθνούς αλληλεγγύης να γίνω και εγώ μουσουλμάνος μετανάστης. Άλλωστε πληρώ μια βασική προϋπόθεση: Δεν γνωρίζω καμία από τις γλώσσες τους. Όσο για την ιστορία και τον πολιτισμό τους, ελάχιστα πράγματα, αφού είμαι ένας απλός απόφοιτος γυμνασίου που από μικρός έπρεπε να βγει στο μεροκάματο. Νομίζω ότι ξέρετε από αυτά, αφού, όπως λέτε, υπήρξατε και εσείς μεροκαματιάρης και μάλιστα μετανάστης.

Η επιθυμία μου αυτή προέκυψε μετά από πολύ σκέψη. Κατάλαβα ότι στις δύσκολες μέρες που περνάμε, είναι μέγα μειονέκτημα να είσαι νόμιμος Έλληνας πολίτης. Αντίθετα, βλέπω ότι σαν μετανάστης και δη μουσουλμάνος έχω πολλές ελπίδες να επιβιώσω στα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Κατ’ αρχάς, η καθημερινότητά μου θα είναι ευκολότερη σαν μετανάστης στην Ελλάδα, όπως, για παράδειγμα, κατά την παρουσία μου στις δημόσιες υπηρεσίες. Σαν μετανάστης θα μπορώ να πηγαίνω με την ησυχία μου στα γραφεία π.χ. του ΟΑΕΔ και όποιος υπάλληλος ή οποιοσδήποτε άλλος δεν μου φερθεί ευγενικά θα τον καταγγέλλω αυτομάτως ως ρατσιστή, ασχέτως αν την ίδια αγενή αντιμετώπιση μπορεί να τύχουν και Έλληνες. Η κλασική αυτή τακτική πετυχαίνει πάντα. Κάθε κριτική εναντίον μου θα θεωρείται a priori ρατσιστική, εθνικιστική και ξενοφοβική, ιδιαίτερα τώρα που ετοιμάζονται νομοθετήματα τύπου “εχθροπάθειας”. Μη ξεχνάτε ακόμη ότι υπάρχουν μερικές χιλιάδες αυτόκλητοι φιλάνθρωποι στην Ελλάδα, κυρίως ακροαριστεροί χαβιαροκουλτουριάρηδες έτοιμοι να με υπερασπιστούν, ασκώντας βία ή και εκβιάζοντας τη κυβέρνηση, αρκεί που θα βλάψουν την Ελλάδα.

Μπορεί να έχω μεροκάματο σχετικά φτηνό, όμως με εξήντα ένσημα το χρόνο που θα απαιτούνται για τους μετανάστες, θα εξασφαλίζω όλες μου τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις και έτσι μπορώ τον υπόλοιπο χρόνο να δουλεύω όπως κρίνω εγώ σωστό για το συμφέρον μου. Ύστερα, μη ξεχνάτε το ελεύθερο στην Ελλάδα λαθρεμπόριο. Όταν ο υπουργός σας παίρνει από τους Έλληνες εργαζόμενους και το τελευταίο ευρώ, στη μαύρη αγορά διακινούνται δισεκατομμύρια ευρώ κάτω από τα μύτη της αστυνομίας. Κάποιες χιλιάδες από αυτά θα μένουν και για μένα. Αρκεί να έχω όρεξη για δουλειά, όχι σαν τους τεμπέληδες, όπως λέτε και εσείς, Έλληνες.

Δεν είναι όμως μόνο οικονομικοί οι λόγοι που θέλω να γίνω μετανάστης στην Ελλάδα. Προχθές μου έτυχε το εξής περιστατικό. Περνούσα από την Ομόνοια, όταν κάποιοι αλλοδαποί που μιλούσαν έντονα μεταξύ τους δεν με πρόσεξαν, έπεσαν πάνω μου και παρά λίγο να πέσω στο δρόμο που περνούσαν αυτοκίνητα. Ευγενικά τους είπα να προσέχουν όταν περπατούν. Αμέσως εισέπραξα τη πλανητική και για κάθε χρήση, όπως φαίνεται, απάντηση: «Σκασμός, ρατσιστή».

Δε λέω, σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν γινόμουν Τούρκος μετανάστης στη Γερμανία, όπου τα οικονομικά και κοινωνικά πλεονεκτήματα για μένα θα ήταν πολύ περισσότερα, καθώς υπάρχουν και αρκετοί τουρκικής καταγωγής βουλευτές που θα λειτουργούν υπέρ μου καθ’ εντολήν της μητέρας πατρίδας. Αλλά τώρα με την υπογραφή σας στη Συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ είναι δύσκολο να βρεθώ στη Γερμανία. Δεν πειράζει όμως. Καλούτσικη είναι και η Ελλάδα και ας ματώνει. Άλλωστε, μη ξεχνάτε, ότι με τη δική σας μέριμνα, σε μερικά χρόνια και εμείς οι μετανάστες στην Ελλάδα θα έχουμε τους βουλευτές μας.

Θέλω να με καταλάβετε επίσης γιατί θα αλλαξοπιστήσω και θα ασπαστώ τη μουσουλμανική θρησκεία. Θυμηθείτε τι έγινε στην «ειδυλλιακή εποχή» της Τουρκοκρατίας. Φαντάζομαι ότι θα βλέπετε, όταν τυχαίνει να βρίσκεστε στην Ελλάδα, την τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι-ΕΛΙΑΜΕΠ για τη γέννηση του ελληνικού έθνους. Αν δεν την είδατε, σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ίσως θυμηθείτε το συχωρεμένο φίλο σας, τον Τζεμ και τις κουβέντες σας για το στρογγύλεμα της Ιστορίας, ενόψει παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δεν το κρύβω ότι ο βασικότερος λόγος που θέλω να γίνω μουσουλμάνος είναι γιατί θα μπορώ ο ίδιος να τιμωρώ τη γυναίκα μου. Κάτι που ήθελα πάντα, χωρίς να είμαι βέβαια μισογύνης. Απλά εγώ θα έχω πλεονεκτήματα και η γυναίκα μου ας δει πως θα τα βγάζει πέρα. Διότι αυτό που θα γίνεται, χωρίς δεύτερη κουβέντα, είναι αυτό που ορίζει το κοράνι και η σαρία.

Ένα δεύτερο σημείο είναι που σαν πιστός μουσουλμάνος θα μπορώ να ζητώ δημόσια την κατάργηση όλων των χριστιανικών συμβόλων που προσβάλουν εμένα και τη θρησκεία μου. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν υπήρξα ευλαβής χριστιανός, όπως άλλωστε και εσείς, φαντάζομαι.

Συγχωρέστε με, αλλά θα σας πω και κάτι ακόμη. Σαν ξένος μετανάστης αισθάνομαι προσβεβλημένος να βλέπω στο κτίριο της Βουλής την ελληνική σημαία ή να ακούω τον ελληνικό εθνικό ύμνο. Περιμένω από τους προοδευτικούς Έλληνες να αντιδράσουν θετικά σε αυτά τα εθνικιστικά κατάλοιπα. Άλλωστε δεν είναι λίγοι στη χώρα που μιλούν απαξιωτικά για τη «πατσαβούρα» και δεν διστάζουν με κάθε ευκαιρία να την καίνε.

Δεν σας κρύβω ότι μελλοντικά αναμένω μεγαλύτερη ανεκτικότητα απέναντι στους πιστούς της νέας μου θρησκείας και μάλιστα στις γυναίκες μας, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να φορούν τη μπούρκα μόνο και μόνο για να αποφεύγουν τις πονηρές ματιές των απίστων.

Τέλος, δυο λόγια για το περιβόητο θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών στην Ελλάδα, που ευτυχώς για τους μουσουλμάνους απλά δεν υφίσταται. Συγγνώμη, αλλά βρίσκω την ενσωμάτωση άκρως ρατσιστική έννοια. Επειδή όμως κανείς δεν μιλά για ενσωμάτωση των Γερμανών, Άγγλων, Ολλανδών, ακόμη και των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα παρά μόνο για μουσουλμάνους, εγώ θέλω να γίνω οπωσδήποτε μουσουλμάνος, ει δυνατόν ως «κατατρεγμένη, δύσμοιρη ψυχή», που λένε και τα κανάλια. Παντού θα με υποδέχονται με ανοιχτές αγκαλιές και θα απαιτώ ότι μου έρχεται στο μυαλό. Έτσι και αλλιώς θα είμαι υπό προστασία όλων των ψυχοπονιάρηδων και των αλληλέγγυων των απεργών πείνας της Υπατίας. Ένα σας λέω και μη το δείτε σαν απειλή. Φανταστείτε τι θα γίνει στην Αθήνα αν τυχόν πάθω κάτι.

Παρακαλώ βοηθήστε μου και θα έχετε την ψήφο μου για πάντα. Θα γίνω και οπαδός της παγκόσμιας διακυβέρνησης, αν και μουσουλμάνος. Δεν θέλω πια να είμαι Έλληνας. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Πες τε μου αν έχω ελπίδες και τι πρέπει να κάνω.

Με σεβασμό, δικός σας.

Όμηρος Οσμανλίδης,
Σεπόλια, Αθήνα.

Για την αντιγραφή
Αρδηνιστής

Πηγή

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Παγίδα θανάτου από εκπαιδευμένους στρατιώτες-δολοφόνους

Αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα γύρω από την ενέδρα θανάτου των αγνώστων κατά των αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας, ίσως θα έπρεπε να τολμήσουμε μία προσέγγιση στο τι συνέβη και στα εγκληματικά λάθη που έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την στρατιωτικού τύπου επιχείρηση κατά της Ελληνικής Αστυνομίας.


Τα στάδια, όπως αναφέρθηκαν είναι τρία.
Το πρώτο και πολύ κρίσιμο στάδιο είναι αυτό που έχει να κάνει με τα όσα έγιναν ή μάλλον δεν έγιναν, ώστε να αποφευχθεί το γεγονός που ανάγκασε τον έντιμο άνθρωπο, ικανότατο αξιωματικό και υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννη Ραχωβίτσα να υποβάλει την παραίτησή του. Και το τεράστιο λάθος ήταν το σκοτάδι που υπήρξε στον τομέα των πληροφοριών σχετικά με την ύπαρξη ομάδας (ακόμη και ληστών), η οποία είχε στη διάθεσή της όπλα στρατιωτικού τύπου, αλλά είχε και άρτια γνώση χειρισμού στρατιωτικού οπλισμού, με μέλη ικανότατα και αποτελεσματικότατα στην στόχευσή τους…

Οι υπηρεσίες ασφάλειας τόσο της Γ.Α.Δ.Α. όσο και της ΕΥΠ έχουν τεράστιο μέρισμα ευθύνης, αφού δεν γνώριζαν πως στην πρωτεύουσα της Ελλάδας υπάρχει ομάδα εγκληματιών που διαθέτει προσόντα στρατιωτικής ομάδας ειδικών επιχειρήσεων. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορέσουν να συλλέξουν πληροφορίες από κανέναν πληροφοριοδότη σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Εκτός και αν υπήρξαν πληροφορίες, αλλά υπήρξε λανθασμένη αξιολόγησή τους.

Ο τομέας συλλογής, αξιολόγησης και προώθησης των πληροφοριών, είναι ο πλέον ζωτικός τομέας στον χώρο της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας. Γιατί, άραγε, η Αστυνομία έφτασε να επιχειρεί κατά αγνώστου και επικινδυνότατου στόχου; Ή μήπως κάποια υψηλά ιστάμενα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. γνώριζαν πως η ομάδα ΔΙΑΣ το βράδυ της Τρίτης είχε ξεκινήσει ένα κυνηγητό με τον θάνατο; Όπως και να συνέβη, η μηδενική ροή πληροφοριών προς την ομάδα καταδίωξης, ήταν και το λάθος (ή η έλλειψη) που σκότωσε τους δύο αστυνομικούς.

Το δεύτερο στάδιο που πρέπει να ελεγχθεί, είναι το επιχειρησιακό κομμάτι του δολοφονικού κυνηγιού που έγινε στο κέντρο της Αθήνας. Γιατί, άραγε, δεν υπήρξε ομάδα υποστήριξης – ενίσχυσης της κύριας ομάδας καταδίωξης; Από πότε η Ελληνική Αστυνομία στέλνει άνδρες της χωρίς επιπλέον υποστήριξη για κάθε ενδεχόμενο; Στην αστυνομική εκπαίδευση γίνεται ή όχι αυστηρός λόγος για ομαδική συνεργασία κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων, ιδιαίτερα εκείνων που χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνες;

Το τρίτο επιχειρησιακό στάδιο, αυτό της διαφυγής των εγκληματιών – δολοφόνων των αστυνομικών, αποτελεί και τον –κυριολεκτικά- κόλαφο για την ΕΛ.ΑΣ., αφού αποδείχτηκε ανίκανη να κινηθεί με στρατηγικό σχέδιο έτσι ώστε να δημιουργήσει έναν αδιαπέραστο κλοιό, ο οποίος λειτουργώντας ως «θηλιά» θα έκλεινε παγιδεύοντας τους δράστες και θα οδηγούσε στην σύλληψή τους…! Το σημείο αυτό αποτελεί πλήρη επιχειρησιακή αποτυχία της ΓΑΔΑ, της οποίας οι υπεύθυνοι αξιωματικοί θα έπρεπε να παυθούν άμεσα αφού είναι άκρως επικίνδυνοι για την ασφάλεια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις.

Επαγγελματίες ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων οι εκτελεστές
Δεν ήταν όμως μόνο τα τραγικά λάθη, οι ελλείψεις και η επιχειρησιακή ανικανότητα που προηγήθηκαν του μακελειού στο κέντρο της Αθήνας. Η καταδίωξη, όπως αυτή εξελίχθηκε, θα μπορούσε να παραλληλισθεί με την πορεία ενός αυτοκινήτου που στρίβοντας σε ένα στενό συναντά απότομα μπροστά του ένα βαρύ φορτηγό. Η σύγκρουση είναι σίγουρη, πόσο δεν μάλλον εάν το φορτηγό έχει πάρει ήδη «φορά» σύγκρουσης…!

Τι συνέβη όταν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταδιώκοντας το τζιπ έστριψαν στο στενό του θανάτου; Αιφνιδιάστηκαν πλήρως. Κι αυτό, επειδή μπροστά τους συνάντησαν το καταδιωκόμενο όχημα να βρίσκεται κάθετα σταματημένο στη μέση του δρόμου, κλείνοντάς τους οποιαδήποτε δίοδο διαφυγής σε περίπτωση που θα προσπαθούσαν να κινηθούν προς τη μεριά του.

Αυτό ακριβώς δίνει και το πρώτο στοιχείο του «χαρακτήρα» των δολοφόνων. Ενώ τους καταδίωκαν, είχαν την «ψυχραιμία» να σταματήσουν σε ένα στενό, να τοποθετήσουν άμεσα το όχημά τους κάθετα στον δρόμο και να πάρουν θέσεις καλυπτόμενοι πίσω από αυτό. Η χρονική διαφορά (όπως αναφέρθηκε) των 4-5 δευτερολέπτων, δημιουργεί εύλογες απορίες για τον ταχύτατο συντονισμό, αλλά και για τον σχεδόν χρόνο απόφασης να «χτυπηθούν» με τους αστυνομικούς διώκτες τους. Ποιος, άραγε, μπορεί καταδιωκόμενος να αποφασίσει να σταματήσει το όχημά του, να το τοποθετήσει κάθετα στο δρόμο και να πάρει θέση για να πυροβολήσει εκείνους που τον καταδιώκουν, μέσα σε έναν χρόνο 4-5 δευτερολέπτων; Μάλλον κανείς φυσιολογικός άνθρωπος. Ή κάποιος που εκπαιδεύτηκε σκληρά για να κάνει χωρίς λάθος τη συγκεκριμένη κίνηση.

Η αποτελεσματικότητα των βολών από το Καλάσνικοφ, δείχνει τεράστια ικανότητα και εμπειρία από τον χειριστή του. Επίσης, μη παραβλέποντας τα χτυπήματα από το πιστόλι, παρατηρούμε επίσης σκοπευτική δεινότητα, που όμως δεν μετατράπηκε σε δολοφονική λόγω των αλεξίσφαιρων γιλέκων των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ. Ο αριθμός από τους κάλυκες (βρέθηκαν 100) προδίδει επίσης πως οι στοχεύσεις των δολοφόνων ήταν απόλυτες, αφού πυροβολούσαν κατά οκτώ (8) αστυνομικών, καταφέρνοντας να τους καθηλώσουν.

Και όμως, πέρα από την στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση (που είναι πασιφανής στους γνωρίζοντες) των καταδιωκόμενων δολοφόνων, εντύπωση προκαλεί πως επιχείρησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητο και όταν διαπίστωσαν πως αυτό δεν ήταν δυνατό, τότε αποχώρησαν ταχύτατα από την περιοχή της σύγκρουσης. Πώς άραγε κατέστη κάτι τέτοιο δυνατό, αφού ήταν αδύνατο να διαφύγουν πεζοί, τότε μόνο η περίπτωση δεύτερου αυτοκινήτου – οχήματος διαφυγής μπορεί να το δικαιολογήσει…!

Όμως, αφού υπήρξε και όχημα διαφυγής, τότε εύκολα συμπεραίνουμε πως το όχημα και οι επιβαίνοντες σε αυτό, ήταν κοντά και παρακολουθούσαν την μάχη μεταξύ των αστυνομικών και των καταδιωκόμενων εγκληματιών – δολοφόνων. Η υποστήριξη αυτή, αλλάζει αυτόματα όλο το «σκηνικό» και το μεταβάλει σε ένα ξεκάθαρο σημείο ενέδρας, όπου είχαν προαποφασίσει οι δολοφόνοι να χτυπήσουν τους αστυνομικούς. Ενέδρα, υποστηριζόμενη με όχημα αλλά και με επιπλέον «προσωπικό», σε περίπτωση που χρειαζόταν. Δηλαδή, στην πραγματικότητα, δεν κυνηγούσαν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. το κλεμμένο τζιπ, αλλά οι επιβαίνοντες στο τζιπ είχαν από ώρα ξεκινήσει το κυνήγι για την ανεύρεση και εξόντωση «αστυνομικής λείας»…

Επίσης, το ότι οι δολοφόνοι άφησαν τα όπλα που χρησιμοποίησαν και διέφυγαν, αποκαλύπτει την τεράστια ψυχραιμία τους, αφού έτσι «δήλωναν» πως δεν έχουν σκοπό να τα ξαναχρησιμοποιήσουν, αλλά και δεν τα χρειάζονταν για να μπορέσουν να ξεφύγουν. Κι αυτό, ενώ ακόμη δεν είχαν διαφύγει με το όχημα που τους περίμενε και που φρόντισε να τους εξαφανίσει κυριολεκτικά. Ακόμη και η διαφυγή, είναι ένα σημείο πολύ σοβαρό, που υποδηλώνει -πέρα από την στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση- τον πολύ καλό σχεδιασμό που προϋπήρξε…

Από όλα αυτά συμπεραίνουμε πως οι δολοφόνοι είχαν σχεδιάσει την επιχείρηση και κατάφεραν να παρασύρουν τους αστυνομικούς σε μία παγίδα θανάτου. Έτσι απλά. Και ο άριστος σχεδιασμός τους (πέρα από τις ικανότητές τους) αποδείχθηκε στην διαφυγή τους, η οποία ήταν σαν να άνοιξε (κυριολεκτικά) η γη και να τους κατάπιε… Και ο σχεδιασμός αυτός αποδεικνύει πως οι μετέχοντες του σχεδίου, ήταν γνώστες τακτικών σε μάχες πόλεων, καθώς και σε τακτικές αιφνιδιασμού αντιπάλων. Οι άνθρωποι που σκότωσαν τους αστυνομικούς, δεν ήταν καθόλου απλοί. Είναι βέβαιο πως ήταν άριστα εκπαιδευμένοι, γνώστες του «αντικειμένου», εμπειρότατοι σε μάχες πόλεων και ικανότατοι στην εκτέλεση στρατιωτικών επιχειρησιακών χρονοδιαγραμμάτων.

Μετά από όλα αυτά, και αφού έχει ξεκαθαριστεί πως πρόκειται για στρατιωτικού τύπου επιχείρηση, που εκτελέσθηκε άψογα (με κινηματογραφικό τρόπο), καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως δυστυχώς μέσα στην Αθήνα κάποιοι ετοιμάζουν κάτι πολύ άσχημο. Για κάποιον λόγο θέλησαν να τραβήξουν τα βλέμματα, αλλά είναι βέβαιο πως κάτι έχει αρχίσει. Ίσως, δε, αυτό το «κάτι» να έχει σχέση με προσπάθεια δημιουργίας έντονης «νευρικότητας» από την πλευρά της Αστυνομίας, που κάποιοι θέλουν να παγιδέψουν σε κάτι πολύ μεγάλο.

Το επόμενο διάστημα θα φανερώσει την σκοπιμότητα του δολοφονικού χτυπήματος και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη εάν δεν εμφανιστεί κάποια «τρομοκρατική ομάδα» για να αναλάβει την «ευθύνη»…

Κωνσταντίνος

Πηγή

Απίστευτη προβοκάτσια στο διαδίκτυο με την Κρήτη

του Κώστα Χαρδαβέλλα


Ελεεινή προβοκάτσια εξελίσσεται στο διαδίκτυο με στόχο διαμελισμό της Ελλάδας με ανεξαρτησία της Κρήτης.
Μετά την εμφάνιση από μεγάλη γαλλική εταιρία επίπλωσης δημοσίων χώρων, μίας λίστας στο διαδίκτυο, όπου η Κρήτη εμφανίζεται ως κράτος (κι όχι σαν κομμάτι της ελληνικής επικράτειας και το θέμα παρουσίασε πρώτο το newsbomb πριν από 20 ημέρες), τώρα νέο χτύπημα έρχεται από τη Γερμανία.

Η σημαία της «ανεξάρτητης» Κρήτης που έχει ένα λευκό σταυρό και στο επάνω τετράγωνο ένα λευκό αστέρι κυματίζει πλέον στις βιτρίνες των διεθνών ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Υπάρχει συγκεκριμένο γερμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα στη Βόννη, το οποίο πουλά με ένα κλικ τη σημαία της «ανεξάρτητης» Κρήτης στη φιλική τιμή των 9,90 ευρώ με τα μεταφορικά από Γερμανία.
Η διαδικτυακή διεύθυνση του καταστήματος είναι: http://cgi.ebay.de/Kreta-Insel-Griechenland-Fahne-Flagge-Grosse-1-50x0-90-/220557661932?pt=Flaggen&hash=item335a42d6ec#ht_1537wt_982
To ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ενημερωθεί για την άθλια αυτή προβοκάτσια σε βάρος της Ελλάδας και την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει έντονη αντίδραση στη γερμανική κυβέρνηση και στον κεντρικό σέρβερ του ηλεκτρονικού δικτύου που πουλάει τη σημαία της Κρήτης.

Πηγή

Παρατηρικότητα Κύπριου αναγνώστη

Γιατί συμβαίνει άραγε συνέχεια;
Όλο και συχνότερα παρατηρούμε οτι χάρτες στο διαδίκτιο αφαιρούν ή προσάρτουν ελληνικά εδάφη σε άλλα κράτη.δες κι εδώ
Είναι γεγονός οτι αποτέλουν επαναλαμβανόμενη σύμπτωση.ας «ξοδέψουμε» πάλι ακόμα δύο λεπτά από τον χρόνο μας και ας τους στείλουμε την διαμαρτυρία σας.Συλλογικά οι προσπάθειες μας πιάνουν πάντα τόπο.

Καλημέρα απο την Κυπρο. Θα ηθελα να σας επισημανω κατι που επεσε στην αντιληψη μου εδω και λιγο καιρο. Μπειτε στο http://www.worldstadiums.com/. Μολις μπειτε στα αριστερα υπαρχει μια λιστα με περιοχες του κοσμου εκει πατηστε Europe και μετα επιλεξτε την Τurkey. Εκει λοιπον θα σας βγαλει εναν χαρτη ο οποιος εχει ΟΛΑ τα νησια του ανατολικου Αιγαιου να ανηκουν στην Τουρκια και αυτο γιατι καποια απο τα νησια των Κυκλαδων που φαινονται στα αριστερα εχουν διαφορετικο χρωμα (μωβ) που σημαινει οτι ανηκουν σε αλλο κρατος.

Πηγή

Γενναία δήλωση του Αυστραλού Πρωθυπουργού!!! - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ !.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ KEVIN RUD!!!!!!

«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.Η κουλτούρα μας.... εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.
Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!
Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
Εσείς διαλέξατε να έρθετε.
Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

Πηγή

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες στενάζουν από το διαρκές "μαχαίρι" σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, το υπουργείο Οικονομικών δίνει ως αποζημίωση το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 9.943.697 ευρώ στην Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης!!!

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες στενάζουν από το διαρκές "μαχαίρι" σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, το υπουργείο Οικονομικών δίνει ως αποζημίωση το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 9.943.697 ευρώ στην Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, για έκταση του Ισραηλιτικού Νεκροταφείου της πόλης, ενώ εκκρεμεί δικαστική διαμάχη για την κυριότητά της.
Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Το Παρόν της Κυριακής" παρά το γεγονός ότι η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει αγωγή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για έκταση 7.349,37 τ.μ, για ένα ζήτημα που ξεκινά από το μακρινό 1928, η κυβέρνηση, μέσω του υπουργείου Οικονομικών, αναγνωρίζει τις απαιτήσεις της ισραηλιτικής πλευράς και είναι πρόθυμη να καταβάλει ως αποζημίωση, το ποσό των 9.943.697 ευρώ, με δύο έντοκα ομόλογα του Δημοσίου. Σημειώνεται ότι η εβραϊκή πλευρά διεκδικεί άλλα τέσσερα ακίνητα.


Τι αναφέρεται στο νομοσχέδιο
Στο φορολογικό νομοσχέδιο, το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει χαρακτηριστικά στην παράγραφο VI του άρθρου 45, στη σελίδα 64:

"Ενόψει των ανωτέρω ενδείκνυται η οριστική επίλυση της διαφοράς, η οποία πέραν της αβεβαιότητας ως προς την τελική έκβασή της, δεν έχει αποκλειστικώς νομική διάσταση, αλλά συνδέεται και με τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, διότι εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης αποκατάστασης των συνεπειών του ολοκαυτώματος, ενόψει του γεγονότος ότι συνάπτεται με την προκληθείσα κατά τρόπο βέβηλο καταστροφή, κατά διαταγή των αρχών κατοχής, σχεδόν του συνόλου της Ισραηλιτικής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης, καθώς και της συνδεδεμένης με το νεκροταφείο μακραίωνης ιστορικής της μνήμης.
Υπενθυμίζεται η διακήρυξη του Συνεδρίου στο Τερεζίν (της 26-30.6.2009), όπου με τη σύμφωνη γνώμη της Ελλάδας διατυπώνεται η ανάγκη διευθέτησης των ζητημάτων που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία εβραϊκών οργανισμών την περίοδο του ολοκαυτώματος.
Με την προτεινόμενη ρύθμιση προβλέπεται, ύστερα από σύμφωνη γνώμη της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, η αποζημίωσή της για την αξία του ενός από τα πέντε ακίνητα, που διεκδικεί, συνολικής έκτασης 7.349,37 τ.μ., ως προς το οποίο η συσταθείσα από το Δημόσιο Επιτροπή, έκρινε κατά πλειοψηφία, ότι έχει δικαίωμα κυριότητας συνολικού ποσού 9.943.697 ευρώ, όπως έκρινε η ίδια Επιτροπή, με παραίτηση της Ι.Κ.Θ. τόσο από την ασκηθείσα αγωγή, και από το δικαίωμα για άσκηση αγωγής. Η εξόφληση της οφειλής θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση δύο εντόκων ομολόγων του Δημοσίου πενταετούς και δεκαετούς διάρκειας. Οι λεπτομέρειες για την έκδοση των ομολόγων θα καθοριστούν με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών".

Είχε προϊδεάσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την "Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων"
Κατά τη συνάντησή του με το "εβραϊκό λόμπι" ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά "θα κάνω τη Θεσσαλονίκη σαν τα Ιεροσόλυμα". Εξάλλου, έχει εκφράσει από καιρό τις προθέσεις του για επενδύσεις σε εβραϊκά ιστορικά μνημεία και μουσεία, με σκοπό να προσελκύσει Ισραηλινούς τουρίστες. Παράλληλα, θα πρέπει να αναφερθεί και το ιδιαίτερα εγκωμιαστικό άρθρο του πολιτιστικού ενθέτου "Magazine" της ισραηλινής εφημερίδας "Maariv" προς το πρόσωπο του δημάρχου με διθυραμβικά σχόλια.

Ένα ακόμη κομμάτι που ταιριάζει στο παζλ των στενών σχέσεων ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και στο Ισραήλ είναι η αναγνώριση εκ μέρους της κυβέρνησης Νετανιάχου της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), που αποτελεί συνέχεια εκείνης της Κύπρου, ως 100% ελληνικής, ζώνης που δεν είχε διεκδικηθεί από τη χώρα μας, εξαιτίας της αντιπαράθεσης με την Τουρκία για την υφαλοκρηπίδα.

Φυσικά δεν αμφιβάλλει κανείς ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός αναφορικά με το ζήτημα του Ολοκαυτώματος, των ανθρωπιστικών και ιστορικών του προεκτάσεων, όπως και της μακράς ιστορίας της εβραϊκής κοινότητας στη Θεσσαλονίκη. Το ζήτημα είναι, όμως, τι πρόκειται να γίνει στην περίπτωση που το Αριστοτέλειο δικαιωθεί στη δικαστική διαμάχη. Το ελληνικό Δημόσιο θα ζητήσει πίσω τα 10 εκατομμύρια; Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να θυμηθούμε την υπόθεση Βατοπεδίου, στην οποία, η βασική κατηγορία κατά της τότε κυβέρνησης ήταν ότι δεν περίμενε τη δικαστική απόφαση για τις επίμαχες εκτάσεις, αλλά έκανε συμβιβασμό με τη Μονή. Η τότε αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυε πυρά κατά των κυβερνώντων για συμφωνίες "κάτω από το τραπέζι". Τώρα μάλλον δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί ιδιαίτερα αφου οι μπίζνες με την ισραηλινή πλευρά είναι μάλλον σημαντικές.

Πηγή

Εχθροπάθεια;

Αυτοί που τόσα χρόνια βρίζανε τον Ελληνικό λαό, ως ρατσιστή, εθνικιστή, ξενοφόβο κτλ, για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά αλλά ηλίθια σχέδια των γαυγιζόντων σήμερα Δασκαλοπουλαίων, λουφάξανε μετά το μάλλον μη αναστρέψιμο κακό που προξένησαν στον Ελληνισμό.
Λουφάξανε επίσης οι Σημίτηδες που καλούσαν με διαφημίσεις τον Χασάν να έρθει στη χώρα μας και οι διάφοροι Νάκοι του Κωστάκη Καραμανλή που με «υπερηφάνεια» διοργάνωναν συνέδρια «μεταναστών» με τη παρουσία του πλέον ηλιθίου πρακτορίσκου Γραμματέα του ΟΗΕ που υπήρξε ποτέ.
Λουφάξανε επίσης οι διάφοροι ηλίθιοι και ηλίθιες που ευχαριστούσαν τους μετανάστες που «διάλεξαν» την χώρα μας. Μέχρι εκεί είχε φτάσει η ηλιθιότητα.

Τι να πεί επίσης για τη «διεθνιστική» ή νεοταξική ή «ανθρωπιστική» ή «φιλανθρωπική» στάση, αριστερών (με ή χωρίς εισαγωγικά” κομμάτων που έπαιξαν και παίζουν το παιγνίδι της Νέας Τάξης και των Δασκαλοπουλαίων;
Μετά την καταστροφή που προξένησαν όλοι οι ανωτέρω και με τα προβλεπόμενα να συμβούν με βεβαιότητα στη χώρα μας οι κύριοι αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν.
Καθώς αυτοί που μέχρι πρόσφατα ζητούσαν λαθρομετανάστευση «χωρίς ποσοστώσεις» κύριε Χρυσοχοΐδη και λοιποί !

Φανταστείτε Κύριοι καταστροφείς του Ελληνισμού, 1.000.000 ένοπλους μουσουλμάνους να ξεσηκώνονται κατευθυνόμενα εναντίον της χώρας. Και αν δεν μπορείτε να το φανταστείτε και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, τότε είστε ανάξιοι για τον Ελληνισμό. Η στρουθοκαμηλική σας πολιτική είναι τρομερά επικίνδυνη για τον Ελληνισμό και τη χώρα. Είναι ύψιστο θέμα για τον Ελληνισμό να απελαθούν οι λαθρομετανάστες. Ακόμα και αν σταλούν στη ΕΕ με χαρτιά.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Πηγή

Υ.Γ. Στην Κύπρο με το πρόβλημα κατοχής επικρατεί ακόμα μεγαλύτερη ηλιθιότητα (;)

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Το RFID chip, η αλλιώς το "χάραγμα" είναι πλέον γεγονός στην Αμερική!

Δείτε πως συνεχίζεται η προπαγάνδα για το Rfid.

Ποιοι διακινούν σενάρια ισλαμικής εξέγερσης στην Αθήνα;

Αυξάνονται διαρκώς εκτιμήσεις και δημοσιεύματα που αφορούν στο ενδεχόμενο ισλαμικής εξέγερσης στην Αθήνα, από την διαρκώς ογκούμενη ομάδα των λαθρομεταναστών...

Αυτή τη φορά είναι το think tank «analyst network», με ειδίκευση σε θέματα τρομοκρατίας, το οποίο (όπως αποκάλυψε πρώτο το μπλογκ «U Demand») παρουσίασε τη μελέτη η οποία καταγράφει τη δημοφιλία του σεναρίου που θέλει «ισλαμική εξέγερση σε κάποια χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με την έρευνα, που είδε το φως της δημοσιότητας στις 30 Ιανουαρίου 2011, στην Αθήνα υπάρχουν ήδη 3.000 περίπου μουσουλμάνοι, οι οποίοι διατηρούν σχέσεις με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (NGO), οι οποίες επιθυμούν να εντάξουν το Ισλάμ στη ζωή του Έλληνα, όχι απλά ως μια θρησκεία την οποία ασπάζονται χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν συρρεύσει στη χώρα, λόγω της πολυετούς – παντελούς απουσίας κυβερνητικής πολιτικής, αλλά ως πολιτικό κίνημα.

Σε αυτούς θα πρέπει αν προστεθούν άλλοι 5.000 περίπου ριζοσπαστικοποιημένοι Ισλαμιστές στην Αθήνα! Και μάλιστα ότι άλλοι ελέγχονται από διεθνή δίκτυα εξτρεμιστών, άλλοι από ξένες μυστικές υπηρεσίες και άλλους «ανεξάρτητους», οι οποίοι όμως επίσης διαπνέονται από τα νάματα του ριζοσπαστικού Ισλάμ.

Στο δημοσίευμα του προαναφερθέντος μπλογκ αναφέρεται και ότι τον Δεκέμβριο του 2008, κάποιοι εκ των συλληφθέντων στις ταραχές ανέφεραν στις αρχές ότι είχαν πληρωθεί για να συμμετάσχουν, χωρίς να διευκρινίσουν το ποιοι είχαν ενδιαφέρον ώστε να αναζητούν ταραξίες που θα συμμετείχαν στα επεισόδια στην Αθήνα. Τον Μάιο του 2009 είχαν γίνει επίσης επεισόδια με αφορμή το υποτιθέμενο κάψιμο του Κορανίου, το οποίο και αποδείχθηκε «καραμπινάτη» προβοκάτσια, αφού κάτι τέτοιο ουδέποτε είχε συμβεί.

Το σχόλιο που μπορεί να γίνει είναι, ότι ασχέτως του ποιοι διακινούν τέτοια σενάρια ή εάν όντως συνιστούν απειλή ή όχι για την ελληνική κοινωνία, τις «κερκόπορτες» τις ανοίγουμε μόνοι μας, μέσω της πολυετούς αδιαφορίας και του ωχαδερφισμό μας...

Πηγή

Που πήγαν Μακεδονία & Θράκη;

Πριν λίγο έλαβα το παρακάτω μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η φωτογραφία είναι από την πρώτη σελίδα του σάιτ που αναφέρεται σε αυτό.

Τα σχόλια δεν είναι περιττά, αλλά πιο χρήσιμο είναι να «ξοδέψετε» δύο λεπτά από τον χρόνο σας και να τους στείλετε κι εσείς την διαμαρτυρία σας.

“Subject: Εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας

Με έκπληξη και εξοργισμό είδα στο ακόλουθο link -πρώτη σελίδα του επίσημου site για μηχανολόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χάρτης της Ελλάδας να μην περιλαμβάνει τη Μακεδονία και τη Θράκη. Μετά από σχετική μου διαμαρτυρία απευθείας στον οργανισμό απλά αγνοήθηκα….

Προωθήστε το ευρέως και καλέστε τους όλους σε διαμαρτυρία! Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!

http://www.useefficiency.eu/


Για διαμαρτυρία πάτε στο contuct us, στο message subject γράφετε complaint procedure και στο enter your message γράφετε το μήνυμά σας.

Πηγή

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αντιρατσιστικός νόμος με πολύ... εχθροπάθεια!

Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου
Πλήθος αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει λίγες μόνο ημέρες μετά την δημοσιοποίησή του, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης, σχετικά με τον νέο “αντιρατσιστικό νόμο”. Ο νέος αντιρατσιστικός νόμος, θα καταργεί τον παλαιότερο του 1979, "καθώς αυτός κρίνεται ανεπαρκής", όπως σαφέστατα λέει η αιτιολόγηση του σχεδίου Νόμου.Σύμφωνα ακόμη με αυτήν, "η ελληνική κοινωνία έχει γίνει μια πολυφυλετική κοινωνία" και στόχος της πολιτείας είναι η υπεράσπιση των μειονοτήτων. Σύλλογοι, κόμματα, οργανώσεις που εκφέρουν πολιτικό λόγο που εναντιώνεται στην προοπτική μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας και που υποστηρίζουν μια κοινωνία δίχως μετανάστες θα βρεθούν στο στόχαστρο των κατασταλτικών δυνάμεων κανονικά και με τον... νόμο!Σημαντικότατο σημείο της καινούριας πρότασης νόμου είναι η σημασία που δίδεται στο διαδίκτυο, (πέρασαν οι μέρες ελευθερίας των bloggers, από ό,τι φαίνεται) καθώς ο νόμος προβλέπει δίωξη κατά ατόμου που κατοικεί στην Ελλάδα, ακόμη και εάν ο server της ιστοσελίδας είναι σε χώρα (όπως οι ΗΠΑ - blogspot κλπ) στην οποία υπάρχει ελευθερία της έκφρασης.

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα περί σεξουαλικού προσανατολισμού ρατσιστικά εγκλήματα (ενώ δεν υπήρχε στον προηγούμενο νόμο).

Μία ακόμη... πρωτοτυπία του νόμου - και πολύ σοβαρή - είναι ότι επιβάλλεται η συλλογική ευθύνη καθώς ο νόμος στρέφεται πέρα των φυσικών προσώπων και σε νομικά πρόσωπα, καθώς διώκει τον οποιοδήποτε ανήκει σε μια εταιρία, σύλλογο, οργάνωση του οποίου κάποιο μέλος εκφέρει "ρατσιστικές" απόψεις, κατά την νέα πρόταση νόμου.

Δίνει μεγάλη βάση στα χρηματικά πρόστιμα, επίσης, ανεβάζοντάς τα, μέχρι τα 150.000 ευρώ, ενώ τέλος το κερασάκι στην τούρτα, είναι η σαφέστατη αναφορά στην ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκαυτώματος.

Το σχέδιο νόμου έχει ανέβει στην ιστοσελίδα της “ανοιχτής” διακυβέρνησης με σκοπό την διαβούλευση με τους πολίτες. Φυσικά κανείς δεν πρόκειται να λάβει υπ' όψιν τους όσο και αν αυτοί συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Σας μεταφέρουμε το πρώτο σχόλιο που υπάρχει, σχετικά με το άρθρο 1 του σχεδίου, για να δείτε το πώς αντιμετωπίζει ο λαός το συγκεκριμένο νομοσχέδιο:
“Από όσο ζώ και γνωρίζω, ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα, όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του ελεύθερα. Γνωρίζω οικογένειες που έχουν πέσει θύματα κλοπής από αλλοδαπούς και ζούν με τρόμο και φόβο. Αλλοδαποί χωρίς χαρτιά που έρχονται στην χώρα μας, δεν βρίσκουν δουλειά, γιατί δυστυχώς δουλειά δεν υπάρχει ούτε για εμάς τους Ελληνες, και τι να κάνουν; Πουλούν ναρκωτικά, κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν για ελάχιστα ευρώ. Και εσείς που είστε το Υπουργείο Δικαιοσύνης μας λέτε «μην μιλάτε, μην εκφράζεστε ελεύθερα, μην αντιδράτε» και σας ρωτώ είναι σωστό αυτό; Είναι σωστό να υπάρχει πορνεία από τις 9.00 το βράδυ από τα Κ.Πατήσια έως το κέντρο από μαύρες που πέφτουν στο αμάξι γυμνές… και να τις βλέπει ο γιός μου 3 χρονών παιδί; Αυτό πως το δέχεστε; Είναι σωστό να διακινούν ναρκωτικά μπροστά στα μάτια μας; Είναι σωστό να νιώθεις ξένος στην ίδια σου την χώρα;
Γιατί σε αυτή την χώρα γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, πληρώνουμε φόρους ,όχι στο Πακιστάν, Κουρδιστάν, Αφγανιστάν, Νιγηρία και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Αν θέλετε να είμαστε πολυπολιτισμικοί, τότε να σταματήσουμε να πληρώνουμε φόρους στο Ελληνικό κράτος, να κάνει ο καθένας ότι θέλει από όποια χώρα θέλει….γιατί οι λαθρομετανάστες δεν πληρώνουν τίποτα κύριοι και το μόνο που κάνουν είναι να ζούν εις βάρος μας… λυπάμαι πολύ αλλά ο Θεός τα βλέπει αυτά που γίνονται και θα κριθούμε όλοι… και εσείς”.

Η Αναστασία που υπογράφει το άρθρο είναι τυχερή που δεν έχει ακόμη ψηφιστεί ο νόμος. Εάν αυτό είχε ήδη συμβεί, τότε πολύ πιθανόν να αντιμετώπιζε κάποια ποινή φυλάκισης. Εάν δε η Αναστασία ήταν μέλος σε κάποιο τοπικό σύλλογο, σύμφωνα με τον νέο νόμο, κάποιος εισαγγελέας θα μπορούσε να ερευνήσει εάν ολόκληρος ο σύλλογος εμφέρεται από τέτοιου είδους... ρατσιστικές απόψεις. Πολύ πιθανό ακόμη και ο γράφων να βρεθεί κατηγορούμενος.

Οι αντιδράσεις όμως είναι ήδη αρκετές και σε θεσμικό επίπεδο. Στελέχη της ευρύτερης δεξιάς, είτε από την ΝΔ, είτε από τον ΛΑΟΣ κατακρίνουν το νομοσχέδιο και μιλούν ξεκάθαρα για απόπειρα “στραγγαλισμού” της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης. Αναμένουμε να δούμε αν τελικά θα υπάρξει κάποιου είδους συντονισμός, που θα αναγκάσει τον κ. Καστανίδη να το… ξανασκεφτεί.

Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

Πηγή

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κοπρίτες ή αντιπαραγωγικοί;

Κύριε Αντιπρόεδρε επειδή δεν γνωρίζω καλά την νομοθεσία,θεωρώ ότι τα πληρώματα των πολεμικών αεροσκαφών και πλοίων που μετέχουν στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ανθρώπων από Αίγυπτο και Λιβύη είναι ξεκάθαρο ότι ανήκουν στους αντιπαραγωγικούς.
Το ερώτημα μου είναι που κατατάσσονται τα παλληκάρια (παιδάκια ουσιαστικά) της ομάδας ΔΙΑΣ που θυσιάστηκαν για εμάς εχθές στους Δημοσίους Υπαλλήλους (κοπρίτες) ή στους ένστολους (αντιπαραγωγικούς); Για ποιό λόγο είμαι υποχρεωμένος να εξακολουθώ να σας πληρώνω κ. Αντιπρόεδρε;

Αλήθεια αν λείπατε από την Κυβέρνηση τι δεν θα είχε γίνει;;;

Αφού βλέπετε και εσείς ούτε στο Παρίσι δεν μπορείτε πλέον να κυκλοφορήσετε, για βγείτε μια βόλτα στην Πανεπιστημίου να εισπράξετε την αγάπη του λαού που με δημοκρατικέ διαδικασίες σας ανέδειξε Νο 2 στην Κυβέρνηση!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Πηγή

«ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ», είπε ο Σωκράτης όταν αντίκρυσε τους Εβραίους εμπόρους να αποβιβάζονται στον Πειραιά!..

Είναι, πλέον, αδιαμφισβήτητο. Από πολλού και ιδιαίτερα σήμερα η Ελλάς επιχειρείται να μετατραπεί σε δορυφόρο του Σιωνισμού!!! Κατ’ αρχήν του Ισραήλ και στη συνέχεια του φοβερού αυτού αντιπάλου του Ελληνισμού: Του Σιωνισμού! Ο οποίος Σιωνισμός επικυριαρχείται ως γνωστόν από τις εξής αρχές: Υλισμός, Οικονομισμός, Μοναδοποίησις και Εξατομισμός του Ανθρώπου.

Κατά προέκτασιν Πνευματική κατάπτωσις/ τρομοκρατία και Ολοκληρωτισμός διά της Παγκοσμιοποιήσεως της οποίας δεκανίκι στην χώρα μας είναι ο Γιώργος Π. (πρωθυπουργός, ατυχώς της Ελλάδος εδώ και 17 μήνες) κάποια μέλη της κυβερνήσεώς του (π.χ. Άννα Διαμαντοπούλου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου) και βεβαίως – βεβαίως τοπικοί άρχοντες όπως ο εντιμότατος κ. Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη και ο κ. Καμίνης στην Αθήνα.

Στον συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο, φυσικά εντάσσονται και κάποιοι κύριοι της «Ενημερώσεως» - Ανενημερώσεως κατά τον γράφοντα – ή και… «πνευματικοί δάσκαλοι» που φροντίζουν για τον υποβιβασμό του Ελληνισμού σε ιδέα «ρατσιστική», «φασιστική» ή και κύημα φαντασίας κάποιων… αδιόρθωτων ρομαντικών. Μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την, περί τα του 1821, εκπομπή του «ΣΚΑΪ» για να λάβει ένα μικρό δείγμα του κακού που μας βρήκε.
Δεδομένης, μάλιστα, της αδυναμίας πλείστων όσων Ελλήνων να διαγνώσουν τον κίνδυνο, η εισβολή των Εβραιοσιωνιστών στην χώρα μας και η μετατροπή της σε δορυφόρο του Ισραήλ καθίσταται πανεύκολη.

Όπλο ισχυρό στη διάθεση τους, επαναλαμβάνω, η Παγκοσμιοποίησις, της οποίας όργανα πιστά υπάρχουν πάμπολλα, πλέον, στην Ελλάδα. Στον πολιτικό, επιχειρηματικό και – αλλοίμονο – στον πνευματικό χώρο. Αιχμή δε του δόρατος συνιστούν οι Μασόνοι!.. Που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η άλλη όψις του ιδίου νομίσματος.
Εντεταγμένοι σε αυτόν (τον Μασονισμό) ουκ ολίγοι, επιφανείς μάλιστα, Έλληνες. Η ανθρώπινη ματαιοδοξία, φιλοδοξία και μανία σταδιοδρομίας ήταν η λεωφόρος που τους άνοιξε τον δρόμο.

Η εξασφαλισμένη, μέσω αυτού, διεθνής υποστήριξις έκαμε την πλειοψηφία των ανθρώπων που φιλοδοξούσαν να διαδραματίσουν κάποιο δημόσιο ρόλο, να ενταχθούν σε αυτόν. Και να δράσουν σύμφωνα με τις ιδέες «του» και τις επιταγές «του», θέτοντας ως κύριο σκοπό και μέλημα την προαγωγή της παγκόσμιας «δημοκρατίας»!.. που σημαίνει Ισοπεδωτισμός, κατάργησις της προσωπικότητος και αριθμοποίησις του ανθρώπου (όρα «Κάρτα του Πολίτη» και τι επιδιώκεται δι’ αυτής) χωρίς… «ξεπερασμένες» αντιλήψεις περί «Έθνους και Φυλής», Ιστορίας και Θρησκείας ή και γλωσσικής ιδιαιτερότητος – γι’ αυτό και υπονομεύεται παντοιοτρόπως η υπέροχη Ελληνική Γλώσσα.

Ξεκάθαρα πράγματα, λοιπόν: Σήμερα ο Σιωνισμός ελέγχει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό μέσω του Μασονισμού. Την ποδηγετεί, την οδηγεί εκεί που θέλουν οι πάτρωνές του: Στην απορρόφησι, την αφομοίωσι, την ανυπαρξία…

Δυο λόγια για τη διαφορά μεταξύ Σιωνισμού και Ελληνισμού: Το πρόβλημα μεταξύ των δύο δεν αφορά σε άτομα. Αφορά στην Μεγάλη Υλιστική Ιδέα του Σιωνισμού για την κατάκτησι και υποδούλωσι του κόσμου, στην οποία βρίσκεται πάντοτε αντιμέτωπος με την Μεγάλη Πνευματική Ιδέα του Ελληνισμού!.. Του οποίου βασικό χαρακτηριστικό είναι ο Ανθρωπισμός, ως δημιούργημά του.

Ο Ελληνισμός έχει δε ήδη κατακτήσει τον κόσμο πνευματικά – κι ας μην καθομολογείται – αφήνοντας κατά μέρος, ίσως λίγο επιπόλαια την υλική πλευρά του, ενώ η ίδια η φιλοσοφία του υπαγορεύει την ανάγκη ισορροπίας μεταξύ ύλης και πνεύματος. Όπως είπε ο Σωκράτης: «Ο Άνθρωπος περπατά με δύο πόδια, το πνεύμα και την ύλη, την σκέψι και το σώμα. Αν χάσει το ένα από τα δύο, ή τον ένα αναπτυχθεί υπερβολικά έναντι του άλλου, ο Άνθρωπος χάνει την ισορροπία του και πέφτει»!..

Παρέκβασις: Ο ίδιος ο Σωκράτης (μας το λέγει ο Πλάτων) δείχνοντας μία ημέρα στους μαθητές του ένα πλοίο που έφθανε στον Πειραιά από την Παλαιστίνη με Εβραίους εμπόρους είπε: «Ιδού ο κίνδυνος» χωρίς όμως να συνεχίσει την ανάπτυξι της σκέψεώς του, προς μεγάλη απορία του Πλάτωνος (όπως ομολογεί). Είναι πιθανό, όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, να είχε αντιληφθεί ο Σωκράτης την αλλοίωσι των εννοιών της ελευθερίας που έχει επιβάλει η λεγομένη «δημοκρατία» και την «πηγή» των αλλοιώσεων αυτών. «Πηγή» την οποία κυνήγησε ανελέητα.

Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που κατεδικάσθη να πιει το «κώνειο» σε συνδυασμό με την άτεγκτη κριτική του εναντίον της υποχρεωτικής και θεσμοποιημένης μετριότητος του συστήματος διακυβερνήσεως των Αθηνών.

Στην περίφημη «Απολογία» του διαβάζουμε την αυστηρότερη και την πιο θεμελιωμένη κριτική της λεγομένης «δημοκρατίας» των Αθηνών. Την οποία απεκήρυξαν και ο Σωκράτης και ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης, χαρακτηρίζοντάς την «πόλεως νόσημα». «Δημοκρατία» την οποία ορισμένοι αγράμματοι πολιτικοί «μας» εξυμνούν σήμερα με πάθος.

Αλλά η «Απολογία του Σωκράτη» δεν διδάσκεται πουθενά (!) στα σχολεία των Ελλήνων. Σύμπτωσις, αμέλεια ή κατευθυνόμενη προσπάθεια αποπροσανατολισμού των Ελληνόπαιδων από τις αξίες του Ελληνισμού; Μάλλον το τελευταίο, εάν το συνδυάσουμε με την απαράδεκτη πράξι της Άννας Διαμαντοπούλου και του περιβάλλοντός της να καταστεί η Ιστορία μας, μάθημα… προαιρετικό!

Ατελείωτες θα είναι, εάν συνεχίσω, οι αράδες επί του τι έχουμε υποστεί και τι πρόκειται τώρα να υποστούμε, από τον θανάσιμο αυτό αντίπαλο του Ελληνισμού. Τον Σιωνισμό που ήδη έχει ανακαλύψει τον τρόπο να μας οδηγήσει κατ’ αρχήν στην δορυφοροποίησί μας περί το Ισραήλ και στην συνέχεια στην από πάσης απόψεως θανάσιμη «αγκαλιά» του.

Επί του παρόντος, όμως, δεν θα σας κουράσω άλλο αγαπητοί μου Αναγνώστες. Ελπίζω ότι το κείμενο αυτό είναι αρκετό για να σας δώσω μία πρώτη εικόνα του τι συντελείται σήμερα στην Ελλάδα μας και να επιχειρήσετε – όσοι δεν γνωρίζετε τι απειλή συνιστά ο Σιωνισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό – δικές σας σκέψεις και μελέτη του προβλήματος.

Κλείνω με την μνεία μίας παραγράφου ενός άρθρου που εδημοσιεύθη στις 27-9-1980 στην εφημερίδα «ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»: «Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις περί της γοργής μετατροπής της Ελλάδος εις δορυφόρο του Ισραήλ και πειθήνιον εντολοδόχον του Τελ-Αβίβ»!..Δυστυχώς, η θέσις αυτή επαληθεύεται σήμερα. Η Ελλάς ήδη Σιωνοκρατείται. Πολιτικώς, οικονομικώς και κοινωνικώς.

Πηγή